Ελλάδα

Mαριάνοβιτς: «Όλοι αγαπάνε τον Πρίντεζη, είναι ωραίος τύπος - Σπουδαία η εμπειρία που βιώνω εδώ»

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς μίλησε για τη συμμετοχή του στο 3Χ3 Stoiximan AegeanBall Festival και αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη.

Μια γιορτή του μπάσκετ είναι σε εξέλιξη στη Σύρο, όπου λαμβάνει χώρα το 3Χ3 Stoiximan AegeanBall Festival, τουρνουά που διοργανώνει ο Γιώργος Πρίντεζης με τη συμμετοχή πολλών σπουδαίων προσωπικοτήτων του αθλήματος σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ένας από αυτούς που βρίσκονται στο νησί των Κυκλάδων είναι ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, που άφησε τα παρκέ του NBA και ταξίδεψε στην Ελλάδα, όντας ένας από τους πιο «λαμπερούς» καλεσμένους του τουρνουά.

Ο Σέρβος «γίγαντας» έκανε δηλώσεις στην κάμερα της COSMOTE TV και αποθέωσε τον Πρίντεζη, ενώ αναφέρθηκε στην εθνική Σερβίας, το Προολυμπιακό του ΣΕΦ, αλλά και το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη συμμετοχή του στο τουρνουά: «Σπουδαία η εμπειρία που βιώνω εδώ, δεν περίμενα τόσο πολύ κόσμο. Όλοι εδώ δείχνουν πως περνούν καλά, τα παιδιά, οι μεγάλοι όλοι. Όλοι αγαπάνε τον Πρίντεζη και εμένα μ’ αρέσει, είναι ένας ωραίος τύπος και χαίρομαι που είμαι εδώ».

Για τη Σερβία στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Τα έχουν πάει πολύ καλά μέχρι εδώ και τους εύχομαι καλή επιτυχία».

Για το Προολυμπιακό του ΣΕΦ: «Πιστεύω ότι θα είναι ένα σπουδαίο τουρνουά. Είναι σκληρή η πρόκριση σε αυτές τις καταστάσεις. Το έχω ζήσει στο Βελιγράδι με τη Σερβία, είχαμε αποκλειστεί».

Για το που θα συνεχίσει του χρόνου την καριέρα του: «Ελπίζω πως θα παίξω κάπου του χρόνου. Ετοιμάζομαι εδώ στη Σύρο. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Να μένουμε επαγγελματίες και να φερόμαστε έξυπνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x