Ελλάδα

AEK Betsson: Πάρκινγκ για όλους τους θεατές, φυλασσόμενο για τους κατόχους διαρκείας

Ελεγχόμενο και φυλασσόμενο πάρκινγκ στη Φυλή για όλους τους κατόχους διαρκείας της ΑΕΚ Betsson.

H ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε ότι πλέον όλοι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, θα έχουν θέσεις πάρκινγκ στο Olympic Hall της Φυλής. Μάλιστα, οι θέσεις αυτές θα είναι ελεγχόμενες και φυλασσόμενες, ενώ θα υπάρχει και ένα νέο Parking στην οδό Τραπεζούντος.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ BETSSON ΒC ενημερώνει, ότι συνεχίζεται ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας των αγώνων της «Βασίλισσας», στο Olympic Hall της Φυλής (Kωνσταντινουπόλεως 59, Άνω Λιόσια), για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

H AEK BETSSON BC ενημερώνει επίσης ότι – στο πλαίσιο της ευρείας ανασυγκρότησης εν όψει της νέας περιόδου, που αφορά και στη βελτίωση των εγκαταστάσεων – ΟΛΟΙ οι κάτοχοι Διαρκείας θα έχουν ελεγχόμενη και φυλασσόμενη θέση parking , εντός των εγκαταστάσεων, ήτοι στα VIP, P1, P2, P3.

Οι φίλοι της Ομάδας μας, με μεμονωμένα εισιτήρια, θα έχουν στο εξής θέση στο νέο ελεγχόμενο parking, επί της οδού Τραπεζούντος.

Προμηθευόμαστε Εισιτήριο Διαρκείας για να στηρίξουμε την Ομάδα μας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Για άλλη μία χρονιά, η ΑΕΚ BETSSON BC παρέχει προνομιακές τιμές στις Οικογένειες και στις Γυναίκες.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοχοι Διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα ν’ αξιοποιήσουν το Εισιτήριό τους από την αναμέτρηση ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC – Φενερμπαχτσέ, στη θέση που έχουν επιλέξει.

AEK Betsson: Πάρκινγκ για όλους τους θεατές, φυλασσόμενο για τους κατόχους διαρκείας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x