Ελλάδα

Έτοιμος ο Σερμαντίνι

Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και προπονήθηκε κανονικά ο Σερμαντίνι εν όψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ την Πέμπτη στο ΣΕΦ. Χειρουργείται ο Μάντζαρης, φαβορί ο Κρις Κουίν.

Ευχάριστα νέα στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Τρίτη. Μετά τους Έισι Λο και Τζος Πάουελ, που από χθες μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων των πρωταθλητών, επέστρεψε σε αυτό ο Γκιόργκι Σερμαντίνι.

Ο Γεωργιανός σέντερ είχε μείνει χθες εκτός, περισσότερο για προληπτικούς λόγους, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ωστόσο σήμερα γυμνάστηκε κανονικά και θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το κρίσιμο ματς της Πέμπτης με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο ΣΕΦ. Έτοιμος είναι και ο Δημήτρης Μαυροειδής, που ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο.

Αντίθετα, εκτός πλάνων είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Δημήτρης Κατσίβελης που παραμένουν τραυματίες. Ο πρώτος θα υποβληθεί σε επέμβαση την Τετάρτη για την αποκατάσταση της ρήξης χιαστών που υπέστη.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα του αντικαταστάτη του, ο Κρις Κουίν είναι το πρώτο φαβορί. Ο 29χρονος λευκός γκαρντ (1,88μ.) έχει παίξει στην Ευρώπη σε Χίμκι πέρυσι και Βαλένθια για ένα μήνα φέτος, ενώ τώρα αγωνίζεται στο NBDL. Συνολικά μετρά 234 εμφανίσεις στο ΝΒΑ, όπου είχε 4,6 πόντους, 1,9 ασίστ και 1,1 ριμπάουντ ανά αγώνα. Η περίπτωση του Τζέρεμι Πάργκο απομακρύνεται, καθώς ο Ολυμπιακός αναζητεί έναν παίκτη με οργανωτικές ικανότητες και όχι τόσο σκόρερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x