Ελλάδα

Εκτός οι Ούκιτς, Μπανκς

Μόνο… ομαλά δεν ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει Χίμκι. Ο Αργύρης Πεδουλάκης είδε τη Δευτέρα τον Ρόκο Λένι Ούκιτς και τον Μάρκους Μπανκς να μην προπονούνται λόγω προβλημάτων τραυματισμού και είναι αμφίβολοι για το τελευταίο παιχνίδι των ομίλων της Ευρωλίγκας.

Μόνο… ομαλά δεν ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει Χίμκι.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είδε τη Δευτέρα τον Ρόκο Λένι Ούκιτς και τον Μάρκους Μπανκς να μην προπονούνται λόγω προβλημάτων τραυματισμού και είναι αμφίβολοι για το τελευταίο παιχνίδι των ομίλων της Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στο παρκέ μετά από δύο μέρες ρεπό που τους είχε δώσει ο «Άρτζι». Και μπορεί το τελευταίο διάστημα ο Παναθηναϊκός να τα πηγαίνει εξαιρετικά, ωστόσο ο Πεδουλάκης έχει να αντιμετωπίσει «πονοκεφάλους».

Ο μεν Ούκιτς αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο, με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να έχει «πέσει» πάνω του. Την Τρίτη αναμένεται να περάσει από περισσότερες εξετάσεις, ώστε να εξακριβωθεί η ακριβής «ζημιά» του προβλήματος του.

Ο δε Μπανκς έχει ενοχλήσεις στον ώμο και εξίσου απείχε από τη σημερινή προπόνηση. Η κατάσταση του Αμερικανού θα επανεκτιμηθεί εξίσου αύριο, ωστόσο η πλευρά των «πράσινων» δεν ανησυχεί ιδιαίτερα με τον τραυματισμό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x