Ελλάδα

Συμφωνία Παναθηναϊκού-Σκορδίλη

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γάιος Σκορδίλης καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους «πράσινους» και το μόνο που απομένει είναι η επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο 25χρονος παίκτης, που πέρυσι αγωνίστηκε για λογαριασμό του Ίκαρου Καλλιθέας, αναμένεται τις προσεχείς ημέρες στο Καρπενήσι προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα η οποία βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας και προετοιμάζεται ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γάιος Σκορδίλης καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους «πράσινους» και το μόνο που απομένει είναι η επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο 25χρονος παίκτης, που πέρυσι αγωνίστηκε για λογαριασμό του Ίκαρου Καλλιθέας, αναμένεται τις προσεχείς ημέρες στο Καρπενήσι προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα η οποία βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας και προετοιμάζεται ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τη σεζόν 2011-12 ο Σκορδίλης είχε 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α1 με τον Ίκαρο Καλλιθέας και μέσο όρο 5,8 πόντους και 3,9 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x