Ελλάδα

«Υπάρχει ενδιαφέρον για Τόλιβερ, αλλά…»

Την πρόταση που έχει στα χέρια του ο Άντονι Τόλιβερ από τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσε ο Λάρι Φοξ, μιλώντας στην ιστοσελίδα «hoopshype.com». Ο εκπρόσωπος του Αμερικανού φόργουορντ τόνισε πως προτεραιότητα του πελάτη του είναι να παραμείνει στο NBA, χωρίς ωστόσο να αποκλείει την προοπτική του «τριφυλλιού».

Την πρόταση που έχει στα χέρια του ο Άντονι Τόλιβερ από τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσε ο Λάρι Φοξ, μιλώντας στην ιστοσελίδα «hoopshype.com».

Ο εκπρόσωπος του Αμερικανού φόργουορντ τόνισε πως προτεραιότητα του πελάτη του είναι να παραμείνει στο NBA, χωρίς ωστόσο να αποκλείει την προοπτική του «τριφυλλιού».

«Ο Παναθηναϊκός αναμφισβήτητα εξέφρασε δυνατό ενδιαφέρον και το προπονητικό σταφ λατρεύει τον Άντονι (Τόλιβερ)», δήλωσε αρχικά στην ιστοσελίδα «hoopshype.com» ο εκπρόσωπος του Άντονι Τόλιβερ, Λάρι Φοξ, όπου στη συνέχεια πρόσθεσε: «Την ώρα που ο Άντονι είναι κολακευμένος από το ενδιαφέρον και την οικονομική προοπτική που υπάρχει από πίσω, βρισκόμαστε σε συζητήσεις με διάφορες ομάδες του NBA. Δεν αποκλείουμε την Ελλάδα, αλλά το ενδιαφέρον από το NBA παραμένει δυνατό και εμείς συνεχίζουμε να κυνηγάμε αυτές τις επιλογές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x