Ελλάδα

«Κληρώνει» για Άμουντσον

Τις επόμενες 48 ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση Λούις Άμουντσον για τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με την SportDay. Οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν ένα καλό συμβόλαιο προκειμένου να τον πείσουν να έρθει στην Ευρώπη, ωστόσο για τον Αμερικανό φόργουορντ υπάρχει ενδιαφέρον ήδη από Νικς και Μπόμπκατς. Ανακοινώνεται και ο Χάρης Γιαννόπουλος σήμερα.

Τις επόμενες 48 ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση Λούις Άμουντσον για τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με την SportDay.

Οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν ένα καλό συμβόλαιο προκειμένου να τον πείσουν να έρθει στην Ευρώπη, ωστόσο για τον Αμερικανό φόργουορντ υπάρχει ενδιαφέρον ήδη από Νικς και Μπόμπκατς.

Ανακοινώνεται και ο Χάρης Γιαννόπουλος σήμερα.

Ο Λούις Άμουντσον είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή της λίστας του Παναθηναϊκού για τη φροντ λάιν, όμως η περίπτωσή του κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Το «τριφύλλι» είναι διατεθειμένο να τον δελεάσει με ένα καλό συμβόλαιο, ωστόσο προτεραιότητα του Αμερικανού φόργουορντ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τους Πέισερς, είναι να παραμείνει στο NBA, με τους Νικς και τους Μπόμπκατς να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν. Πάντως, σύμφωνα με την SportDay η υπόθεσή του θα κριθεί μέσα στο επόμενο 48ωρο, καθώς στο διάστημα αυτό ο 29χρονος αναμένεται να πάρει την τελική του απόφαση.

Εκτός από τον Άμουντσον, για την φροντ λάιν του Παναθηναϊκού «παίζουν» ακόμα οι Βασίλης Καββαδάς, Ζήσης Σαρικόπουλος, ενώ προτάθηκε και ο Δήμος Ντικούδης.

Ξεκινούν τα «πράσινα» βάσανα

Διακοπές τέλος για τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Σήμερα (13/8), οι «πράσινοι» ξεκινούν την προετοιμασία τους, όπου το πρωί θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις, ενώ το απόγευμα θα πατήσουν το παρκέ του ΟΑΚΑ. Το «παρών» θα δώσει και ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο οποίος εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί και επίσημα από το «τριφύλλι» για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ήδη έχουν πατήσει το πόδι τους στην Ελλάδα, τρία από τα νέα αποκτήματα των Κυπελλούχων, οι Άντι Πάνκο, Μάικ Μπράμος και Ρόκο Λένι Ούκιτς, με τον Γιόνας Μασιούλις να έρχεται στο τέλος της εβδομάδας, καθώς βρίσκεται σε άδεια λόγω της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική ομάδα της Λιθουανίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x