Ελλάδα

Αβέβαιο το μέλλον, λέει ο Μπατίστ

Τις δηλώσεις του στη σημερινή Sportday σχετικά με το μέλλον του στον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσε μέσω twitter ο Μάικ Μπατίστ. Ο πάουερ φόργουορντ των «πράσινων» έγραψε στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης πως η σημερινή προπόνηση είναι η τελευταία… για τη σεζόν. Όμως δεν έμεινε εκεί καθώς κλήθηκε από θαυμάστρια του να απαντήσει σχετικά με την παραμονή του ή όχι στον Παναθηναϊκό, με τον 35χρονο Αμερικανό να τιτιβίζει πως «το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το μέλλον είναι αβέβαιο».

Τις δηλώσεις του στη σημερινή Sportday σχετικά με το μέλλον του στον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσε μέσω twitter ο Μάικ Μπατίστ.

Ο πάουερ φόργουορντ των «πράσινων» έγραψε στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης πως η σημερινή προπόνηση είναι η τελευταία… για τη σεζόν προσθέτοντας ότι πέρασαν πολύ γρήγορα εννέα χρόνια στο «τριφύλλι».

Όμως δεν έμεινε εκεί καθώς κλήθηκε από θαυμάστρια του να απαντήσει σχετικά με την παραμονή του ή όχι στον Παναθηναϊκό, με τον 35χρονο Αμερικανό να τιτιβίζει πως «το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το μέλλον είναι αβέβαιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x