Ελλάδα

Εκτός προπόνησης ο Λο!

Χωρίς τον Έισι Λο ολοκλήρωσε, την Τετάρτη (16/5) ο Ολυμπιακός, την προετοιμασία του για τον πρώτο τελικό της Α1, στο ΣΕΦ, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός γκαρντ εξακολουθεί να πονά από το διάστρεμμα που αποκόμισε στον ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη στο ματς της Πέμπτης (17/5, 22:00). Παρόντες στην προπόνηση οι αδερφοί Αγγελόπουλοι.

Χωρίς τον Έισι Λο ολοκλήρωσε, την Τετάρτη (16/5) ο Ολυμπιακός, την προετοιμασία του για τον πρώτο τελικό της Α1, στο ΣΕΦ, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός γκαρντ εξακολουθεί να πονά από το διάστρεμμα που αποκόμισε στον ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη στο ματς της Πέμπτης (17/5, 22:00).

Παρόντες στην προπόνηση οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, Γιώργος και Παναγιώτης, προκειμένου να εμψυχώσουν τους παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Εκτός από τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, στο ΣΕΦ, έδωσε το «παρών» και ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Σκινδήλιας.

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί εάν θα αγωνιστεί ο Λο στον πρώτο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, συνεχίζοντας τη θεραπεία του, ωστόσο συγκεντρώνει λιγοστές πιθανότητες να συμπεριληφθεί στη 12άδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x