Ελλάδα

Ίβκοβιτς: «Καλό και ομαδικό μπάσκετ»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την νίκη και την εμφάνιση των παικτών του Ολυμπιακού στο κλειστό της «Καλαμίτσας» απέναντι στην Καβάλα, εμφανίστηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την νίκη και την εμφάνιση των παικτών του Ολυμπιακού στο κλειστό της «Καλαμίτσας» απέναντι στην Καβάλα, εμφανίστηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» στάθηκε στην συνέντευξη Τύπου, στην σοβαρότητα των παικτών του, λέγοντας: «Κερδίσαμε δίκαια αυτό το παιχνίδι και είναι πολύ σημαντικό ότι τέσσερις μέρες μετά τις γιορτές έχουμε πετύχει δυο σημαντικές εκτός έδρας νίκες. Η Καβάλα παίζει σύγχρονο μπάσκετ και ο πρώτος μας στόχος ήταν να σταματήσουμε τα γκαρντ τους. Σε ένα βαθμό το καταφέραμε στην άμυνα.

Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν άστοχοι και χάσαμε ριμπάουντ. Είναι σημαντικό ότι η σχέση ασίστ-λαθών είχε θετικό πρόσημο για μας. Δείχνει ότι ήμασταν σοβαροί και κυρίως τα νέα παιδιά. Παρά τους πολλούς τραυματίες, παίξαμε καλό ομαδικό μπάσκετ
».

Από την πλευρά των παικτών, ο Κώστας Σλούκας, τόνισε: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι και πολύ καλοί στην άμυνα. Η ήττα του Παναθηναϊκού εδώ μέσα μας έκανε να έχουμε μεγαλύτερη προσοχή και δε χάσαμε σε κανένα σημείο τον έλεγχο του παιχνιδιού», ενώ ο Κεϊλίν Λούκας, πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι ήταν σκληρό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες για 40 λεπτά. Το κλειδί ήταν ότι σταματήσαμε το τρανζίσιον παιχνίδι της Καβάλας. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και το μόνο πρόβλημα που είχαμε ήταν τα ριμπάουντ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο το διορθώσαμε κι αυτό. Αυτό σημαίνει ομάδα, να παίζεις σωστά παρά τα προβλήματα και τις απουσίες»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x