Ελλάδα

Αισιοδοξία για Λόγκαν

Προς αίσιο τέλος βαίνει το σίριαλ της απόκτησης του Ντέιβιντ Λόγκαν από τον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός με πολωνικό διαβατήριο εκτιμάται πως θα εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την Κάχα Λαμποράλ, ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Στη λίστα με εναλλακτικές ο Τρίπκοβιτς. Οι… εργασιομανείς Διαμαντίδης, Τσαρτσαρής και Περπέρογλου.

Προς αίσιο τέλος βαίνει το σίριαλ της απόκτησης του Ντέιβιντ Λόγκαν από τον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός με πολωνικό διαβατήριο εκτιμάται πως θα εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την Κάχα Λαμποράλ, ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ο παίκτης είναι εκτός πλάνων του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, οι Βάσκοι έχουν ανάγκη ενίσχυσης με τουλάχιστον δύο παίκτες πρώτης γραμμής (μετά την αποχώρηση παικτών όπως οι Χουέρτας, Μπάρατς και Μπατίστα) και το συμβόλαιο του Λόγκαν βαραίνει τον προϋπολογισμό τους. Πέραν του ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού, δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα άλλη ομάδα που να καλύπτει τις απαιτήσεις του 29χρονου άσου και να μπορεί να… απαλλάξει την Κάχα Λαμποράλ από την παρουσία του. Οι προσπάθειές του ιδιοκτήτη της ομάδας, Χοσεάν Κερεχέτα, να αποσπάσει ένα-έστω και μικρό-ποσό από τον Παναθηναϊκό ως αποζημίωση πέφτει στο κενό, καθώς οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν έχουν καμία τέτοια πρόθεση.

Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είναι εφικτό να αποκτηθεί ο Λόγκαν, ο Παναθηναϊκός θα στραφεί σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση της περιφέρειάς του, με τον Ούρος Τρίπκοβιτς (που ανήκει στη Μάλαγα αλλά δεν υπολογίζεται) να είναι στη λίστα. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει να καλυφθεί η θέση με κοινοτικό (ή Έλληνα), προκειμένου να… διαθέσει την κενή θέση Αμερικανού για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Αντώνη Φώτση στο «4».

* Μπορεί η προετοιμασία του Παναθηναϊκού να αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου, ωστόσο οι Διαμαντίδης, Τσαρτσαρής και Περπέρογλου πηγαίνουν σχεδόν καθημερινά στο ΟΑΚΑ για να προπονούνται. Ο τελευταίος μπαίνει σταδιακά σε ρυθμό προπονήσεων μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του και τον έθεσε εκτός Εθνικής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x