Ελλάδα

Βλέπει Ιλιέφσκι, περιμένει για Ουάιτ

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να εξετάζει τις επιλογές του για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής. Στη λίστα προστέθηκε και το όνομα του Βλάντο Ιλιέφσκι. Στην αναμονή ο Τζέιμς Ουάιτ, ο οποίος έχει σοβαρές προτάσεις από Σκαβολίνι και Ούνιξ Καζάν. Πάντα στα υπόψη ο Μάντζαρης.

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να εξετάζει τις επιλογές του για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής. Στη λίστα προστέθηκε και το όνομα του Βλάντο Ιλιέφσκι, ο οποίος είχε απασχολήσει και μέσα στη σεζόν τους «πράσινους», όπως είχε επιβεβαιώσει και ο ίδιος με δηλώσεις του.

Ο Σκοπιανός (1,88μ.) δεν είναι ακριβώς αντικαταστάτης του Ντρου Νίκολας, αλλά φαίνεται πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν ψάχνει απαραίτητα έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Αμερικανού για να καλύψει το κενό. Ο 31χρονος αριστερόχειρας άσος είναι κλασικό πλέι μέικερ και διαθέτει πλούσια εμπειρία έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μπαρτσελόνα, Σιένα, Τάου, Μπολόνια, Ρόμα, Παρτιζάν και Ολίμπια. Από την τελευταία έμεινε ελεύθερος έχοντας την περασμένη σεζόν 10,8 πόντους, 4,1 ασίστ, 2,5 ριμπάουντ και 1,7 κλεψίματα κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να «βλέπει» και την περίπτωση του εξελίξιμου πλην όμως άπειρου Βαγγέλη Μάντζαρη, που έχει αντίστοιχα χαρακτηριστικά με τον Ιλιέφσκι.

Πάντα στα υπόψη του Παναθηναϊκού υπάρχει ο Τζέιμς Ουάιτ. Ο 28χρονος Αμερικανός (2,01μ.) αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3» και μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του. Ο πρώην παίκτης της Σασάρι έχει εξαιρετικές προτάσεις στα χέρια του από Σκαβολίνι και Ούνιξ Καζάν, αλλά η προοπτική να αγωνιστεί στους πρωταθλητές Ευρώπης, έστω και με λιγότερα χρήματα από αυτά που του προσφέρονται σε Ιταλία και Ρωσία, ασφαλώς και δεν τον αφήνει ασυγκίνητο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x