Ελλάδα

Προσεχώς για Τέπιτς

Εξελίξεις ακόμη και μέσα στην εβδομάδα αναμένονται στην υπόθεση του Μιλένκο Τέπιτς στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, όπως ενημέρωσε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς σε επικοινωνία που είχε με την «SportDay». Μένει ο Περπέρογλου.

Εξελίξεις ακόμη και μέσα στην εβδομάδα αναμένονται στην υπόθεση του Μιλένκο Τέπιτς στον Παναθηναϊκό, όπως ενημέρωσε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς σε επικοινωνία που είχε με την «SportDay».

«Συζητάμε με τον Παναθηναϊκό για να βρούμε μια λύση που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές. Η ομάδα μάς έχει ενημερώσει ότι θέλει να κρατήσει τον Τέπιτς αλλά με λιγότερα χρήματα. Ο Μιλένκο θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό και είναι έτοιμος να βοηθήσει τη νέα αγωνιστική σεζόν και με λιγότερα χρήματα. Πάντως προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία πάνω στο θέμα της αναπροσαρμογής αλλά δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να έχουμε νέα», δήλωσε ο μάνατζερ του Σέρβου γκαρντ.

Μένει ο Περπέρογλου

Η χθεσινή συνάντηση ανάμεσα στον μάνατζερ του Στράτου Περπέρογλου, Τάσο Δελημπαλταδάκη και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αποτελώντας… προάγγελο παραμονής του 27χρονου φόργουορντ στους «πράσινους». Εκείνο που έκανε την διαφορά δεν ήταν το οικονομικό, αλλά η προσέγγιση και απ' ότι φαίνεται ο «Πέρπε» θα παραμείνει για 5η χρονιά στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x