Ελλάδα

Σλούκας: «Υπερήφανος και τυχερός»

Υπερήφανος που θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας και έτοιμος να «παλέψει» για μία θέση στην τελική 12άδα, δήλωσε στο www.sport-fm.gr o Κώστας Σλούκας. Ο 21χρονος πλέι-μέικερ χαρακτήρισε τιμή την παρθενική κλήση στην ανδρών από τον Ηλία Ζούρο, έκανε λόγο για ανταμοιβή των κόπων του και ευχαρίστησε τον Άρη και τον Ολυμπιακό.

Υπερήφανος που θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας και έτοιμος να «παλέψει» για μία θέση στην τελική δωδεκάδα, δήλωσε στο www.sport-fm.gr o Κώστας Σλούκας.

Ο 21χρονος πλέι-μέικερ χαρακτήρισε τιμή την παρθενική κλήση στην ανδρών από τον Ηλία Ζούρο, έκανε λόγο για ανταμοιβή των κόπων του και ευχαρίστησε τον Άρη και τον Ολυμπιακό που τον βοήθησαν να εξελιχθεί.

Ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» που αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στους «κίτρινους», πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζόν, έχει μεγάλες διακρίσεις με τις εθνικές ομάδες Παίδων, Εφήβων και Νέων, θα έχει την ευκαιρία να δείξει στον ομοσπονδιακό τεχνικό ότι άξιζε της κλήσης και να συλλέξει σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε, λίγο μετά την ανακοίνωση των ονομάτων της προεπιλογής:

Συνέντευξη στον Νίκο Ζέρβα:

-Μετά από μία πολύ καλή σεζόν, ήρθε και το «κερασάκι» της Εθνικής. Περίμενες την κλήση του Ηλία Ζούρου;

«Είχα ακούσει όσα λέγονταν, αλλά περίμενα να ανακοινωθούν επίσημα τα ονόματα. Νιώθω πολύ τυχερός που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία και θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τον προπονητή που με επέλεξε. Είναι σημαντική στιγμή για την καριέρα μου, γιατί νιώθω ότι ανταμείβονται σε μεγάλο βαθμό οι κόποι μου».

-Τι προσδοκείς από αυτή την ευκαιρία που σου δίνεται;


«Το να συμμετέχεις και μόνο στην προετοιμασία της Εθνικής ανδρών αποτελεί όνειρο ζωής και πολύ τιμητικό γεγονός. Νιώθω υπερήφανος που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας και θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να δείξω τι αξίζω και να διεκδικήσω μία θέση στη δωδεκάδα. Παράλληλα, από τις προπονήσεις θέλω να γίνω καλύτερος και να βελτιωθώ».

-Πόσο σε βοήθησε η φετινή σεζόν στον Άρη;

«Ήταν καθοριστική για να μπορέσω να παίξω και να δείξω πράγματα. Ευχαριστώ πολύ τον Άρη για την ευκαιρία που μου έδωσε, αλλά και τον Ολυμπιακό που με παραχώρησε δανεικό και έτσι δεν έμεινα “πίσω” αγωνιστικά».

-Η νέα περίοδος θα σε βρει ξανά στον Ολυμπιακό, με αναβαθμισμένο ρόλο. Είσαι έτοιμος να ανταποκριθείς;

«Πολλά ακούγονται, αφού οι αλλαγές στην ομάδα είναι πολλές. Χαίρομαι που υπολογίζομαι περισσότερο, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα και δεν μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά. Θεωρώ πως είμαι έτοιμος να προσφέρω όπου μου ζητηθεί και δεν αισθάνομαι μεγαλύτερη ευθύνη. Είναι πολύ νωρίς, αφού προς το παρόν προέχουν οι υποχρεώσεις μου με την Εθνική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x