Ελλάδα

«Δεν κατάλαβα γιατί δεν διοργανώσαμε τον τελικό Κυπέλλου»

Αρκετά ευχαριστημένος φάνηκε με τη φετινή διοργάνωση του All Star Game, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος εξέφρασε την απορία για τη μη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου.

Αρκετά ευχαριστημένος φάνηκε με τη φετινή διοργάνωση του All Star Game, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος εξέφρασε την απορία για τη μη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου.

«Είμαι ευχαριστημένος, ήταν πολύ καλή οργάνωση σήμερα. Συγχαρητήρια στην ελληνική ομάδα για τη νίκη. Πιστεύω ότι ο διαγωνισμός τριών πόντων ήταν εξαιρετικός, σε πολύ ψηλό επίπεδο», είπε αρχικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε: «Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι πιο σοβαρά, χρειαζόμαστε μία προπόνηση. Μπορούμε να πούμε κάτι στους παίκτες, να παρουσιάσουμε κάτι πιο σοβαρό. Χρειάζονται μία, το πολύ δύο προπονήσεις για να παρουσιάσουμε κάτι καλύτερο στο παρκέ. Να ευχαριστήσω όλους, όλοι όσοι ήρθαμε εδώ το ευχαριστηθήκαμε. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Δεν θυμάμαι πόσες φορές έχω βρεθεί σε All Star Game, αλλά είναι χαρά να είμαστε εδώ. Πριν λίγες μέρες όλοι όσοι βρισκόμαστε στο μπάσκετ είπαμε ότι δεν γινόταν ο αγώνας. Όλοι ευχαριστιούνται, χειροκροτούν και χειροκροτούνται, αλλά αναρωτιέμαι για ποιο λόγο δεν μπορέσαμε ως ελληνικό μπάσκετ να πραγματοποιήσουμε τον ελληνικό τελικό κυπέλλου. Αναρωτιέμαι για το τι γίνεται εδώ».

Από την πλευρά του ο έτερος προπονητής της ομάδας των Ξένων, Δημήτρης Πρίφτης είπε: «Πολύ μεγάλη χαρά για εμένα που ήμουν εδώ. Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα. Ο κόσμος το ευχαριστήθηκε και εύχομαι να βελτιωθούν τα πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η χώρα μας αγαπά το άθλημα και πρέπει όλοι να βελτιώσουμε τις συνθήκες, έτσι ώστε να απολαμβάνουμε ακόμα περισσότερο αυτό που αγαπάμε».

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι προπονητές της Ελληνικής ομάδας, με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να δηλώνει: «Εύχομαι να είμαι και του χρόνου εδώ για να μπορέσω να κερδίσω τον κόουτς Ομπράντοβιτς, γιατί δεν θα έχω και άλλες φορές αυτή την ευκαιρία. Χαρήκαμε όλοι το παιχνίδι, ο κόσμος το ευχαριστήθηκε, οι διοργανωτές έκαναν καλή δουλειά και ο ΟΠΑΠ στήριξε αυτή την προσπάθεια. Θα πρέπει όμως να στηρίξει γενικότερα το άθλημά μας, να σκύψει πάνω από το μπάσκετ το οποίο έχει μεγάλη ανταποδοτικότητα στον κόσμο σε σχέση με το ποδόσφαιρο. Με τις συνθήκες που επικρατούν όμως αυτή τη στιγμή έχει μείνει πίσω. Ο κόσμος όμως το αγαπά και πρέπει να ανταποκριθεί και ο ΟΠΑΠ. Όσο γι' αυτό που είπε ο κόουτς Ομπράντοβιτς, συμφωνώ πως είναι ντροπή ένα ελληνικό κράτος να μην μπορεί να διοργανώσει τον τελικό του κυπέλλου. Η βία είναι μεταφερόμενη από το ποδόσφαιρό και σίγουρα θα πρέπει να βρεθεί μία λύση».

Τέλος, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συμπλήρωσε: «Ήταν μία γιορτή του μπάσκετ, ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ο κόσμος το απόλαυσε και γέμισε ασφυκτικά το γήπεδο. Η διοργανώτρια αρχή έκανε καλή δουλειά, οι παίκτες έδωσαν χαρά στον κόσμο. Η φετινή διοργάνωση ήταν ευκαιρία να ξεφύγουμε από τα προβλήματα και να δείξουμε ακόμα μία φορά πως το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που ταιριάζει στον Έλληνα. Για κάποιους λόγους έχει μείνει λίγο πίσω και θα πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι να το φέρουμε και πάλι στη θέση που του αξίζει. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως είναι το μόνο άθλημα που μας έχει χαρίσει τόσες χαρές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x