Γενικά

Φριντέτ: «Θέλω ακόμη μια ευκαιρία στο ΝΒΑ»

Την επιθυμία του να επιστρέψει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, εξέφρασε σε συνέντευξή του ο Τζίμερ Φριντέτ.

Το όνειρο του ΝΒΑ φαίνεται πως παραμένει ζωντανό για τον Τζίμερ Φριντέτ, ο οποίος εμφανίστηκε έτοιμος να διεκδικήσει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο ΝΒΑ.

Ο 29χρονος πόιντ / σούτινγκ γκαρντ εμφανίστηκε με ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση σε συνέντευξή του, υποστηρίζοντας ότι νιώθει έτοιμος να δοκιμάσει και πάλι τις όποιες πιθανότητες του αναλογούν, ώστε να παίξει στα γήπεδα του ΝΒΑ. Για την ακρίβεια δήλωσε, «Θέλω ακόμη μια ευκαιρία στο ΝΒΑ, επειδή έχω μερικούς ανοικτούς λογαριασμούς εκεί. Μόλις ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική σεζόν θα ήθελα ακόμη μια ευκαιρία στο ΝΒΑ. Αυτήν την φορά θα πετύχω. Νιώθω πραγματικά πολύ καλά τόσο σωματικά όσο και ως προς την αγωνιστική μου κατάσταση. Είμαι σίγουρος, ότι αν πάρω την ευκαιρία, θα χρησιμοποιήσω ως πλεονέκτημα όλα αυτά και θα βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της και να παίρνει νίκες. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με το τι μπορεί να μου επιφυλάσσει το μέλλον. Θα εξαντλήσω το συμβόλαιό μου στην Κίνα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα μου. Όμως μετά την λήξη του συμβολαίου μου, θα εξετάσω τις επιλογές μου και θα δοκιμάσω να συμπεριληφθώ σε κάποιο ρόστερ ομάδας του ΝΒΑ».

Ο Φριντέτ είχε επιλεγεί στο νούμερο 10 του Draft ενώ την φετινή σεζόν έχει κατά μέσο όρο 38 πόντους (51.2% σουτ και 46.7% τριπ), 6.0 ασίστ, 5.8 ριμπάουντ και 3.5 κλεψίματα στο πρωτάθλημα της Κίνας με την φανέλα των Σανγκάι Σαρκς.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x