Γενικά

Με την τριάδα των ΝΒΑερ να πετάει «φωτιές», οι Μπαχάμες υπέταξαν την Φινλανδία στην Ισπανία!

Με τους Έιτον, Χιλντ, Γκόρντον, αλλά και τον Εντγκεκόμπ να πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση, οι Μπαχάμες νίκησαν δύσκολα με 93-85 τη Φινλανδία στο Προολυμπιακό τουρνουά της Ισπανίας.

Το εμπόδιο της - χωρίς Λάουρι Μάρκανεν - Φινλανδίας ξεπέρασαν δύσκολα οι Μπαχάμες, οι οποίες μπήκαν με το... δεξί στο Προολυμπιακό τουρνουά της Βαλένθιας στην Ισπανία.

Σε ένα παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις του σκορ, η ομάδα της χώρας από την Καραϊβική ήταν εκείνη που επικράτησε στις λεπτομέρειες, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 93-85 στη «La Fonteta».

Η ομάδα του Κρίστοφερ Ντεμάρκο είχε σε εξαιρετικό βράδυ μία τετράδα παικτών, με τους ΝΒΑερ, Μπάντι Χιλντ (24π., 6ρ.), ΝτιΆντρε Έιτον (19π., 9ρ., 3ασ.) και Έρικ Γκόρντον (16π., 4ασ.) να ηγούνται τις προσπάθειας, με τον Βαλντέζ Εντγκεκόμπ να προσφέρει 20 πόντους. Για τους Φινλανδούς, ξεχώρισαν οι Γιάτνουνεν και Μαξούνι με 20 πόντους ο κάθε ένας.

Να θυμίσουμε πως στον όμιλο βρίσκεται ακόμα η Πολωνία, ενώ, στο δεύτερο γκρουπ, συμμετέχουν η οικοδέσποινα Ισπανία, ο Λίβανος και η Ανγκόλα.


Τα δεκάλεπτα: 26-27, 54-47, 67-73, 85-96.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x