Ευρώπη

Θέλει Κάιλ Όλμαν για αντικαταστάτη του Μήτρου-Λονγκ η Ζάλγκιρις

Η Ζάλγκιρις έχει βγει στην αγορά ψάχνοντας τον αντικαταστάτη του Ναζ Μήτρου-Λονγκ, με... κυκλωμένο το όνομα του Κάιλ Όλμαν της Νταρουσάφακα.

Έναν νέο περιφερειακό ψάχνει πλέον η Ζάλγκιρις, η οποία άφησε ελεύθερο τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, με τον παίκτη να ανακοινώνεται από τον Ολυμπιακό.

Οι Λιθουανοί εξερευνούν την αγορά και έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Κάιλ Όλμαν. Ο Αμερικανός γκαρντ της Νταρουσάφακα αρέσει πολύ στον Κάζις Μακσβίτις, ωστόσο υπάρχει ένα βασικό εμπόδιο, το γεγονός πως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Παρόλα αυτά, η τουρκική ομάδα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, τα οποία έχουν οδηγήσει στην αποχώρηση μερικών παικτών, με τη Ζάλγκιρις να ελπίζει ότι κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και με τον Όλμαν. Παρόλα αυτά, ο λιθουανικός σύλλογος εξετάζει και άλλες λύσεις, με το βλέμμα στραμμένο στην αγορά του NBA.

Ο 26χρονος Όλμαν αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Νταρουσάφακα και κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στην Τουρκία, όπου μετράει 14 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 5 ασίστ κατά μέσο όρο. Θυμίζουμε πως τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στο Λαύριο υπό τις οδηγίες του Χρήστου Σερέλη, μετρώντας 11 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ ανά παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x