Ευρώπη

Τα είδε όλα, αλλά πέρασε από τη Ζάνταρ και έμεινε αήττητη η Παρτίζαν!

Η Παρτίζαν δυσκολεύτηκε πολύ στην έδρα της Ζάνταρ, όμως τελικά πήρε τη δύσκολη νίκη με σκορ 75-71 και κατάφερε να διατηρήσει το αήττητό της στην Αδριατική λίγκα.

Την «ξέφρενη» πορεία της στην Αδριατική λίγκα συνέχισε η Παρτίζαν. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς νίκησε δύσκολα με σκορ 75-71 τη Ζαντάρ εκτός έδρας και ανέβηκε στο 5-0, φτάνοντας μάλιστα τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι «ασπρόμαυροι» δυσκολεύτηκαν πολύ περισσότερο απ' όσο περίμεναν, κόντρα σε μία ομάδα που πριν το συγκεκριμένο ματς είχε 3 ήττες σε 4 παιχνίδια της Αδριατικής. Το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα, με την Παρτίζαν να βρίσκει σημαντικές λύσεις χάρη στον Κάρλικ Τζόουνς και να παίρνει τη σημαντική νίκη.

Για τους νικητές, πρώτος σκόρερ ήταν ο Άιζακ Μπόνγκα με 16 πόντους, ενώ 14 πόντους μέτρησε ο Κάρλικ Τζόουνς (9 στο τέταρτο δεκάλεπτο). Θετική παρουσία από τον Μπάλσα Κοπρίβιτσα με 11 πόντους και 7 ριμπάουντ. Από τη Ζάνταρ, μεγάλο παιχνίδι με 29 πόντους έκανε ο Βλάντιμιρ Μιχαΐλοβιτς αλλά δεν έφτασε.

Πλέον, η Παρτίζαν στρέφεται στην Ευρωλίγκα, όπου θα υποδεχθεί τη Βίρτους που παραμένει χωρίς νίκη μετά από 4 αγωνιστικές.

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 31-42, 58-54, 71-75.

Aναλυτικά στατιστικά του ματς εδώ



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x