Ευρώπη

Επική επιστροφή από το -19 και νίκη ψυχολογίας για τον Ερυθρό Αστέρα ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Ερυθρός Αστέρας βρέθηκε στο -19 κόντρα στη Ζάνταρ, ωστόσο γύρισε το παιχνίδι και νίκησε 84-77 εκτός έδρας, λίγες μέρες πριν αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι για την Ευρωλίγκα.

Έβγαλε αντίδραση ο Ερυθρός Αστέρας! Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου νίκησε 84-77 εκτός έδρας τη Ζάνταρ και ανέβηκε στο 4-2 στην Αδριατική λίγκα, παίρνοντας ψυχολογία ενόψει της «διαβολοβδομάδας» με Ζάλγκιρις στο Κάουνας (30/10) και Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι (01/11).

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πολύ άσχημα στο παιχνίδι, επηρεασμένοι από τη βαριά ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ευρωλίγκα. Η Ζάνταρ πήρε από νωρίς προβάδισμα 30-11 και έβαλε δύσκολα στον Ερυθρό Αστέρα, που βρέθηκε από νωρίς να κυνηγά στο σκορ.

Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν άμεσα την αντίδρασή τους και πριν καλά καλά τελειώσει το ημίχρονο είχαν πλησιάσει σε απόσταση βολής (44-41). Το ματς πήρε τη μορφή ντέρμπι στο δεύτερο μέρος, με τον Ερυθρό Αστέρα να έχει τις προσωπικότητες και να επικρατεί στο φινάλε.

Κορυφαίος των νικητών με 16 πόντους ήταν ο Κόντι Μίλερ-ΜάκΙνταϊρ, ενώ τόσους είχε και ο Όγκνιεν Ντόμπριτς. 13 πόντους μέτρησε ο Ούρος Πλάβσιτς και 10 ο Νίκολα Κάλινιτς.

Τα δεκάλεπτα: 31-14, 44-41, 60-63, 77-84

Αναλυτικά στατιστικά του ματς εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x