Ευρώπη

Πήρε… εκδίκηση στην Κροατία ο Ερυθρός Αστέρας!

Λίγες ώρες μετά την επίθεση σε μέλη του σταφ του Ερυθρού από οπαδούς της Ζαντάρ, ο Αστέρας πήρε «εκδίκηση» στην Κροατία επικρατώντας με 81-74.

«Εκδίκηση» για τα όσα έγιναν το Σάββατο το βράδυ και την επίθεση οπαδών της Ζαντάρ σε μέλη της αποστολής του, πήρε μέσα στο γήπεδο ο Ερυθρός Αστέρας! Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου που μέσα στην εβδομάδα θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, επικράτησε 81-74 μέσα στην Κροατία για την 7η αγωνιστική της Αδριατική Λίγκα.

Το παιχνίδι πήγαινε για δύο δεκάλεπτα χέρι-χέρι, αφού η πρώτη περίοδος βρήκε τη Ζαντάρ να προηγείται με 24-23, ενώ το φινάλε του ημιχρόνου βρήκε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ με 45-43.

Παρόλα αυτά, στη συνέχεια ο Ερυθρός πάτησε το γκάζι και πήρε διαφορά ασφαλείας (+15), για να την υπερασπιστεί στη συνέχεια με χαρακτηριστική άνεση και να πάρει το φύλλο αγώνα, ανεβάζοντας το ρεκόρ του στο 6-1. Την ίδια ώρα, οι γηπεδούχοι έπεσαν στο 3-4 και βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας.

Κορυφαίος του ματς ο Γκεδράιτις με 19 πόντους, ενώ ο Ματέους πρόσθεσε άλλους 12 στους μοναδικούς διψήφιους των νικητών που είχαν πλουραλισμό στο σκοράρισμα, ενώ για τους γηπεδούχους ο Μπόζιτς ήταν εκπληκτικός (18 π., 10ρ., 5α.) αλλά δεν έφτανε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x