Ευρώπη

Χίλιαρντ: «Ο Κάτας είχε προσωπικά μαζί μου - Ένιωθα ανεπιθύμητος»

Ο Νταρούν Χίλιαρντ κατακεραύνωσε τον Όντεντ Κάτας.

Για την προβληματική συνεργασία του με τον Όντεντ Κάτας στη Μακάμπι Τελ Αβίβ την περασμένη σεζόν μίλησε σε συνέντευξή του στο Ισραήλ ο Νταρούν Χίλιαρντ. Ο Αμερικανός γκαρντ αποχώρησε για την Καρσίγιακα και κατακεραύνωσε τον άλλοτε προπονητή του Παναθηναϊκό.

«Ήταν μια δύσκολη κατάσταση για μένα. Δεν είχα την ευκαιρία να δείξω την αξία μου στη Μακάμπι. Εγώ δεν πήγα εκεί με το σκεπτικό να είμαι ο ηγέτης της ομάδας και θα ήμουν ευχαριστημένος αν είχα έναν συγκεκριμένο ρόλο. Όμως το πρόβλημα είναι ότι δεν είχα ρόλο, ήμουν τελείως εκτός ομάδας. Ένιωθα ανεπιθύμητος», τόνισε ο Χίλιαρντ.

«Ο κ. Μπλατ ήταν η πιο σημαντική φιγούρα στην ομάδα και ήταν πάντα ξεκάθαρος μαζί μου. Το μόνο προβληματικό ήταν ο προπονητής, που ήταν άδικος μαζί μου όλη τη σεζόν. Ο τρόπος που μου φέρθηκε αποδεικνύει πως το θέμα ήταν προσωπικό και όχι επαγγελματικό. Όλοι ξέρουν τι παίκτης είμαι, αλλά όταν σε μεταχειρίζονται σαν να μην είσαι καν ένας καλός παίκτης και δεν χρησιμοποιείσαι, αντιλαμβάνεσαι πως η συμπεριφορά δεν είναι επαγγελματική», πρόσθεσε.

«Δεν μισώ τον Κάτας ούτε τον θεωρώ κακό άνθρωπο, αλλά είναι προφανές πως δεν του άρεσα καθόλου. Μου είχε πει ότι δεν με εμπιστεύεται και δεν ξέρω τον λόγο. Θα πρέπει να τον ρωτήσετε. Εκτός γηπέδου είναι ένας καλός και ήσυχος άνθρωπος, όπως κι εγώ, αλλά στο γήπεδο δεν είχαμε ποτέ σύνδεση και αυτό προκάλεσε πρόβλημα στη σχέση και τη συνεργασία μας», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x