Ευρώπη

Χεζόνια για Παρτίζαν: «Βλέπω τον εαυτό μου εκεί, αλλά ταυτόχρονα και όχι»

Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε για το ενδιαφέρον της Παρτίζαν για την απόκτησή του και αποθέωσε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Μάριο Χεζόνια υπήρξε πρωταγωνιστής σε ένα μεγάλο μεταγραφικό «σίριαλ», καθώς το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ ολοκληρώθηκε και το όνομά του «έπαιξε» για πολλές ομάδες, αν και τελικά ανανέωσε με τη «βασίλισσα».

Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωσή του ήταν η Παρτίζαν. Σε συνέντευξη που έδωσε στο σέρβικο «Telegraf», ο Κροάτης σταρ ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να δει τον εαυτό του να παίζει για τον ασπρόμαυρο σύλλογο κάποια στιγμή στην καριέρα του.

Ο ίδιος απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση, αν και δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την πολύ θετική εντύπωση που του έκανε η μεταξύ τους επικοινωνία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πώς μπορώ να το απαντήσω τώρα; Βλέπω τον εαυτό μου εκεί, αλλά την ίδια στιγμή δεν τον βλέπω. Αυτές είναι δύσκολες ερωτήσεις χωρίς εύκολες απαντήσεις, αλλά τους είμαι ευγνώμων. Είμαι λίγο αντικοινωνικός, αλλά ποτέ δεν μου άρεσε μια τηλεφωνική συνομιλία όσο όταν μίλησα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ήταν απίστευτο. Αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο χαλαρός και είναι σαν να είναι φτιαγμένος από χρυσό. Ό,τι έχει πετύχει και έχει προσφέρει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι αξιοσημείωτο. Είμαι βαθιά ευγνώμων σε αυτόν, όχι μόνο για αυτό το καλοκαίρι αλλά για όλα. Πάντα ήταν προσιτός, ήξερε πώς να με αγκαλιάζει και μου είπε πράγματα που κάθε παίκτης πρέπει να ακούσει από έναν σπουδαίο προπονητή. Είμαι ευγνώμων τόσο σε αυτόν όσο και στον Ζόραν Σάβιτς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x