Ευρώπη

Χαραλαμπίδης: «Δούλεψε σωστά στο αμυντικό πλάνο, δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με μια ήττα»

Στην απογοήτευση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ για την προσπάθεια, παρά την ήττα από την Ντιζόν, στάθηκε ο Κώστας Χαραλαμπίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Γαλλία.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» τόνισε πως βγήκε σωστά το αμυντικό πλάνο μέχρι τα συνεχόμενα τρίποντα του Χόλστον στο τέλος και θεωρεί πως πρέπει να δουν τα λάθη τους για να μην τα επαναλάβουν αν θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων ημερών.

Αναλυτικά: «Ποτέ δεν μπορείς να νιώθεις ικανοποίηση όταν χάνεις ένα παιχνίδι, αλλά εμείς ήρθαμε εδώ με ρεκόρ 0-3 στον όμιλο. Προσπαθήσαμε πολύ, είχαμε ένα αμυντικό πλάνο που δούλεψε, μέχρι τη στιγμή που η Ντιζόν, έβαλε μεγάλα σουτ με τον Χόλστον. Είναι μέρος του παιχνιδιού.

Είμαι απογοητευμένος, όχι για την ήττα, αλλά για τη μεγάλη προσπάθεια των παικτών μου και για το ότι δεν πήραν αυτό που άξιζαν. Ωστόσο, ο μόνος τρόπος για βελτίωση είναι να δούμε τα λάθη μας για να μην τα επαναλάβουμε στο μέλλον. Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου, για τον τρόπο που αγωνίστηκαν. Είχαμε κάποιες κακές στιγμές, αλλά είναι μέρος της δουλειάς κι αυτό. Πρέπει να το διορθώσουμε».

Για το 0-4 του ΠΑΟΚ στον όμιλο: «Η ζωή συνεχίζεται... Θα έχουμε την ίδια νοοτροπία που είχαμε σήμερα. Θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να βελτιωθεί μια ομάδα και πιστεύω ότι στο μέλλον θα βελτιωθούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x