Ευρώπη

Εντός έδρας «σφαλιάρα» από την Μακάμπι πριν την ΑΕΚ η Χάποελ Ιερουσαλήμ!

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε 88-74 της αντιπάλου της ΑΕΚ, Χάπολ Ιερουσαλήμ στην έδρα της και διατηρήθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος Ισραήλ.

Με τον Λορέντζο Μπράουν να έχει εξαιρετική παρουσία, η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε 88-74 στην Ιερουσαλήμ της αντιπάλου της ΑΕΚ στο BCL, Χάποελ και διατηρήθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος Ισραήλ. Πλέον, η ομάδα του Αλεξάνταρ Τζίκιτς θα τεθεί αντιμέτωπη με την «Ένωση» την Τρίτη (4/4, 21:00), χωρίς να έχει και την καλύτερη ψυχολογία.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετικοί από την αρχή της αναμέτρησης και προηγήθηκαν με 28-23 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Το σύνολο του Οντέτ Κάτας έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα με 53-41 υπέρ της Μακάμπι.

Με την αρχή του δεύτερου μέρους, η αντίπαλος των «κιτρινόμαυρων» προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, χωρίς να καταφέρνει, με την τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται με 69-59 υπέρ της «ομάδας του λαού». Στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, η Μακάμπι δεν άφησε περιθώρια στους γηπεδούχους και εν τέλει πήρε τη νίκη με 88-74.

Πολύ καλή η παρουσία του Λορέντζο Μπράουν με 18 πόντους για τους φιλοξενούμενους, δεν ήταν αρκετοί οι 16π. του Μπράντον Μπράουν για τη Χάποελ.

Τα δεκάλεπτα: 23-28, 41-53, 59-69, 74-88.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x