Ευρώπη

Χάινς: «Θέλω να μείνω στην Αρμάνι, πρώτα όμως θα μιλήσω με την οικογένειά μου»

Ο Κάιλ Χάινς ξεκαθάρισε πως θέλει να μείνει στην Αρμάνι Μιλάνο, τονίζοντας όμως πως πρώτα πρέπει να το συζητήσει με την οικογένειά του.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τη σεζόν η Αρμάνι Μιλάνο, που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ιταλία και πλέον ασχολείται με το χτίσιμο του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Η ιταλική ομάδα έχει ήδη εξασφαλίσει με τριετές συμβόλαιο τον Σαβόν Σιλντς, ενώ προτεραιότητά της είναι πλέον η ανανέωση άλλων συμβολαίων που λήγουν, όπως αυτό του Κάιλ Χάινς.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει στην Αρμάνι, ωστόσο τόνισε πως είναι ένα ζήτημα που πρέπει πρώτα να συζητήσει με την οικογένειά του, πριν πάρει τις αποφάσεις του.

«Μόλις τελείωσε η σεζόν. Πρέπει να μιλήσω πρώτα με τον Μεσίνα και τον Σταυρόπουλο. Θα ήθελα να παίζω μπάσκετ μέχρι τα 50 μου, αλλά δυστυχώς αυτό δεν γίνεται. Το πιο σημαντικό είναι πως πρέπει να μιλήσω πρώτα με την οικογένειά μου. Θα το κάνουμε αυτό τις επόμενες μέρες και θα πάρουμε μία απόφαση. Αυτό όμως είναι το μέρος που θέλω να βρίσκομαι», δήλωσε συγκεκριμένα ο έμπειρος σέντερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x