Ευρώπη

Ύποπτο δείγμα ντόπινγκ στην BBL

Ο Τζέισον Τζορτζ, που αγωνίζεται ως δανεικός από τη Μπάγερν στην Τσέμνιτζ, έδωσε ύποπτο δείγμα ντόπινγκ, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Εθνική Υπηρεσία αντιντόπινγκ της Γερμανίας.

Με σχετική ενημέρωση, η Γερμανική Υπηρεσία Αντιντόπινγκ έκανε λόγο ύποπτο δείγμα του 21χρονου Τζέισον Τζορτζ της Τσέμνιτζ στην BBL.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο των ελέγχων από την Εθνική Υπηρεσία Αντιντόπινγκ (NADA), ο μπασκετμπολίστας του γερμανικού πρωταθλήματος, Τζέισον Τζορτζ (Τσέμνιτζ), είχε ένα ύποπτο δείγμα ελέγχου. Ως εκ τούτου, η NADA ξεκίνησε έρευνα για πιθανή παραβίαση των κανονισμών κατά του ντόπινγκ.

Ο Τζέισον Τζορτζ αποβλήθηκε προσωρινά από το παιχνίδι στην easyCredit Basketball Bundesliga και δεν ήταν παρών στον εντός έδρας αγώνα της Τσέμνιτζ με το Αμβούργο το απόγευμα του Σαββάτου.
Όλα τα περαιτέρω βήματα θα προκύψουν από τη διαδικασία έρευνας της NADA μέχρι το τέλος της οποίας ισχύει το τεκμήριο αθωότητας.

Ο 21χρονος Τζέισον Τζορτζ μετακόμισε στην Τσέμνιτζ ως δανεικός από την Μπάγερν Μονάχου τον περασμένο Δεκέμβριο και, βάσει της συμφωνίας, θα αγωνίζεται στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν 2023-24.

Από τη μετακίνησή του, ο Τζορτζ έχει παίξει συνολικά 30 παιχνίδια στο γερμανικό πρωτάθλημα και το FIBA Europe Cup, σημειώνοντας μέσο όρο 4.6 πόντους.

Η Τσέμνιτζ είναι ξεκάθαρα ενάντια σε κάθε είδους ντόπινγκ και θα ελέγξει τα βήματά της σε σχέση με τον παίκτη Τζέισον Τζορτζ ανάλογα με την περαιτέρω πορεία των διαδικασιών της NADA».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x