Ευρώπη

Ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την Κίνα ο Τζόρτζεβιτς - Αναλαμβάνει την Dubai BC

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον πάγκο της εθνικής Κίνας, όντας πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία ώστε να αναλάβει τη νεοσύστατη Dubai BC.

Μετά από 2 χρόνια συνεργασίας, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αποχαιρέτησε την εθνική ομάδα της Κίνας και στρέφεται στην επόμενη πρόκληση της καριέρας του.

Ο Σέρβος τεχνικός ανακοίνωσε την αποχώρησή του μέσα από ένα μήνυμα στα social media, και πλέον αναμένεται να αναλάβει τη νεοσύστατη Dubai BC, ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που θα αγωνίζεται από του χρόνου στην Αδριατική λίγκα.

«Θέλω να εκφράσω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη προς την Κινεζική Ομοσπονδία και τους όμορφους ανθρώπους με τους οποίους έχω γνωρίσει και έχω δουλέψει. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στους προπονητές, στον Γιάο Μινγκ και σε όλους τους συνεργάτες του, και φυσικά στην ομάδα, στους παίκτες. Πάμε Κίνα! Ο Σέρβος αδερφός σας θα σας υποστηρίξει. Καλή επιτυχία!», ανέφερε το μήνυμα του Τζόρτζεβιτς στο Twitter.

Θυμίζουμε πως ο 55χρονος στο παρελθόν έχει περάσει από τον πάγκο των Αρμάνι Μιλάνο, Παναθηναϊκού, Φενέρ, Μπάγερν και Βίρτους, ενώ, ήταν για πολλά χρόνια Ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x