Ευρώπη

Αποχαιρέτησε την Μπάγερν ο Τζέντοβιτς, ταξιδεύει προς Μάλαγα

Ο Νιχάντ Τζέντοβιτς θα αποχωρήσει από την Μπάγερν έπειτα από εννέα χρόνια συναπτής παρουσίας με κατεύθυνση την Μαλάγα, επισημαίνοντας παράλληλα πως το Μόναχο θα παραμένει σπίτι του.

Ένα τεράστιο κεφάλαιο για την Μπάγερν Μονάχου έκλεισε προσωρινά, καθώς ο αρχηγός της ομάδας, Νιχάντ Τζέντοβιτς έπειτα από εννέα συνεχόμενες χρονιές θα αποτελέσει παρελθόν με προορισμό την Ουνικάχα Μάλαγα.

Ο Βόσνιος περιφερειακός πέρασε μία ζωή στην Μπάγερν, βοηθώντας την να καθιερωθεί ως ένα υπολογίσιμο ευρωπαϊκό μέγεθος χρονιά με τη χρονιά, όντας παράλληλα εκείνος που επωμιζόταν τις ευθύνες ενός αρχηγού. Κατέγραψε 291 συμμετοχές στην Γερμανία, κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα.

«Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Ισπανία, εκεί που μένουν και οι γονείς μου. Αλλά δεν θα αλλάξει το γεγονός πως η Μπάγερν Μονάχου είναι οικογένειά μου. Ήταν εννέα καταπληκτικές σεζόν με τα ερυθρόλευκα της Μπάγερν, με τα καλά και τα κακά του, όμως με ό,τι θα ήθελε ένας παίκτης να ζήσει», ήτανν τα λόγια του 32χρονου αθλητή που γυρνάει σελίδα στη καριέρα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x