Ευρώπη

Πέρασε με άνεση από την έδρα της Τύμπιγκεν πριν φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό η Άλμπα

Άνετη εκτός έδρας νίκη με 97-81 επί της Τύμπιγκεν πανηγύρισε για την 6η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος η Άλμπα Βερολίνου, λίγες μέρες πριν φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα!

Πέρασε με άνεση από την έδρα της Τύμπιγκεν πριν τεθεί αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό η Άλμπα Βερολίνου!

Η ομάδα του Ίσραελ Γκονθάλεθ, δυσκολεύτηκε μόνο για ένα ημίχρονο κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας του γερμανικού πρωταθλήματος, πατώντας γκάζι στην τρίτη περίοδο, όταν έφτιαξε διψήφιες υπέρ της διαφορές και δεν ξανακοίταξε πίσω. Τελικά επικράτησε με 97-81 και βελτίωσε το ρεκόρ της σε 5-1 (ισόβαθμη στην κορυφή με Ουλμ, Όλντενμπουργκ και Τσέμνιτζ), παίρνοντας ψυχολογία ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (10/11, 21:00), για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Η Άλμπα, ολοκλήρωσε το ματς με πέντε παίκτες της να έχουν σκοράρει διψήφιο αριθμό πόντων (Μπιν 15, Κουμάντζι 14, Βέτζελ 14, Προσίντα 14 και Μπράουν 13 ), ενώ για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σέριτς, με 21 πόντους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Τύμπιγκεν να είναι ανταγωνιστική, παραμένοντας κοντά στο σκορ και μην επιτρέποντας στην αντίπαλό της να πάρει διαφορά, ωστόσο η Άλμπα «γκάζωσε» στην τρίτη περίοδο, όταν ξέφυγε για πρώτα φορά με διψήφια διαφορά 65-55, πριν... τελειώσει τη δουλεία στο τέταρτο δεκάλεπτο, φτάνοντας μέχρι το τελικό υπέρ της 97-81.

Τα δεκάλεπτα: 27-29, 49-49, 65-75, 81-97

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x