Ευρώπη

Τσους Ματέο μετά την ήττα-σοκ της Ρεάλ: «Έχουμε αλλάξει πολλά πράγματα και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο»

Ο Τσους Ματέο σε δηλώσεις του μετά την ήττα της Ρεάλ από τη νεοφώτιστη Λέιμα Κορούνια, τόνισε τα σημεία που χρειάζεται η ομάδα του βελτίωση, ενώ παράλληλα παραδέχθηκε πως χρειάζεται και χρόνο.

Η νεοφώτιστη Λέιμα Κορούνια έκανε τη μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα της Liga Endesa νικώντας με 86-85 τη Ρεάλ. Οι πρωταθλητές με το σκορ στο 82-85 έκαναν το λάθος να μην κάνουν φάουλ και ο Γιούνιο Μπαρουέτα με τρίποντο και φάουλ (που του έκανε καθαρά ο Τζάναν Μούσα) στα 1,3'' πριν το τέλος υπέγραψε τον θρίαμβο των γηπεδούχων.

Ο Τσους Ματέο με αφορμή το κάζο της «Βασίλισσας», τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται σε αρκετούς τομείς βελτίωση, ενώ παράλληλα παραδέχθηκε πως η Ρεάλ είναι ανέτοιμη και χρειάζεται χρόνο για να βρεθεί στην επιθυμητή κατάσταση, λόγω και των πολλών αλλαγών που έγιναν στο ρόστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσους Ματέο:

«Πρέπει να δουλεύουμε μέρα με τη μέρα και φυσικά να εμφανιστούμε καλύτεροι στους αγώνες. Πρέπει να βελτιωθούμε στα ριμπάουντ, να μοιράζουμε την μπάλα λίγο περισσότερο από όσο κάνουμε και να καταλάβουμε τι είδους παιχνίδι θέλουμε τη δεδομένη στιγμή. Είναι καταστάσεις που διορθώνονται δουλεύοντας. Ελπίζω αυτού του είδους οι καταστάσεις να μας βοηθήσουν να αναπτυχθούμε», ανέφερε αρχικά.

«Μπορούμε να βρούμε όποιες δικαιολογίες θέλουμε αν θέλουμε να αναζητήσουμε δικαιολογίες, αλλά δεν θέλουμε να ψάχνουμε δικαιολογίες, αλλά να δουλεύουμε. Δεν παίζουμε όπως θα θέλαμε. Φέτος έχουμε αλλάξει πολλά πράγματα και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο. Ανεξάρτητα από τα σκαμπανεβάσματα, αν έχεις το παιχνίδι για να το κερδίσεις, πρέπει να το πάρεις και σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορέσαμε», πρόσθεσε ο προπονητής της Ρεάλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x