Ευρώπη

Τρινκιέρι: «Φοβερά ενισχυμένος ο Παναθηναϊκός-Δύσκολο να αντικατασταθούν Λεσόρ και Σίκμα»

Ο Αντρέα Τρινκιέρι έπλεξε το εγκώμιο των Λεσόρ και Σίκμα, ενώ μίλησε και για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι, εκτός Ευρωλίγκας πλέον μετά την αποχώρησή του από την Μπάγερν, μίλησε σε podcast για τη νέα σεζόν και αναφέρθηκε στην απώλεια που συνιστούν για Παρτιζάν και Άλμπα οι αποχωρήσεις των Ματίας Λεσόρ και Λουκ Σίκμα αντίστοιχα.

«Η Παρτιζάν θα είναι πιο αδύναμη φέτος. Έχασαν έναν αναντικατάστατο παίκτη, όπως ο Λεσόρ. Ίσως ακόμη και τον Έξουμ, αν και ο Ντοζίερ είναι όλο και καλύτερος. Πήραν τον Καμίνσκι για ψηλό, αλλά τους λείπει ένας αθλητικός παίκτης όπως ο Λεσόρ. Ο Καμίνσκι μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στην Ευρωλίγκα. Είναι ψηλός, καταλαβαίνει το παιχνίδι και ανοίγει καλά το γήπεδο. Είναι έτοιμος να παίξει αμέσως», τόνισε.

Όσο για την Άλμπα, αναφέρθηκε στην απώλεια του Σίκμα. «Για μένα, η Βιλερμπάν θα είναι καλύτερη από την Άλμπα. Η αποχώρηση του Σίκμα είναι μεγάλο πλήγμα για τη λειτουργία του συστήματός τους. Δεν είναι εύκολο να βρεις έναν παίκτη που σου δίνει 8-9 πόντους και 7-8 ασίστ σε κάθε αγώνα», είπε.

Τέλος, μίλησε για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού. «Έκαναν πολύ δυνατές μεταγραφές, αλλά θα πρέπει να παίξεις κιόλας. Πιστεύω πως είναι στο όριο για να μπουν στα playoffs. Θα μιλήσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια για αυτούς το Νοέμβριο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x