Ευρώπη

Τρινκιέρι μετά την βαριά ήττα από την Λούντβιγκσμπουργκ: « Συγγνώμη αλλά στα α@@δια μου»

Ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν «μάσησε» τα λόγια του μετά την βαριά ήττα της ομάδας του από την Λούντβισμπουργκ με 28 πόντους και τόνισε πως δεν υπάρχει δικαιολογία.

Έξαλλος ήταν ο Αντρέα Τρινκιέρι ύστερα από το διασυρμό της ομάδας του με 28 πόντους κόντρα στην Λούντβιγκσμπουργκ. Η ομάδα του 54χρονου τεχνικού από την αρχή του αγώνα έδειξε πως δεν ήταν έτοιμη για αυτή την αναμέτρηση, αφού από το πρώτο ημίχρονο βρέθηκε να χάνει με διαφορά 23 πόντων (32-55).

«Δεν έχουμε καμία δικαιλογία, ήταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια που έχω δει ποτέ. Ήμασταν πολύ κακοί και είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστούμε. Η Λούντβισμπουργκ μας προσγείωσε πραγματικά, ξέρω ότι ήταν το τρίτο μας παιχνίδι αυτήν την εβδομάδα αλλά-συγγνώμη-στα α@@δια μου. Είμαστε όλοι επαγγελματίες εδώ και πρέπει να τα δίνουμε όλα όταν πατάμε στο παρκέ. Τέλος, θεωρώ μέσα στις επόμενες μέρες θα πρέπει να αναλύσουμε αυτό το παιχνίδι και να δούμε πως θα προχωρήσουμε», ανέφερε αναλυτικά ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος.

Υπενθυμίζεται, πως η γερμανική ομάδα έχει να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Εφές την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη. Οπότε, η ομάδα του Τρινκιέρι θα πρέπει να συνέλθει άμεσα εάν θέλει να πάρει το «διπλό» μέσα στην καυτή έδρα της Εφές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x