Ευρώπη

Άλωσε το Τρέντο με ηγέτη Νέιπιερ η Αρμάνι Μιλάνο

Με τον Σαμπάζ Νέιπιερ να δείχνει γιατί επέστρεψε με μεγάλη εμφάνιση, η Αρμάνι Μιλάνο νίκησε με σκορ 79-74 την Τρέντο και ετοιμάζεται τώρα για τη δεύτερη σερί «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

Επέστρεψε στις νίκες στην Ιταλία η Αρμάνι Μιλάνο!

Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα ζορίστηκε πολύ όμως τελικά νίκησε εκτός έδρας την Τρέντο με σκορ 79-74, με αποτέλεσμα να ανέβει στο 9-6 και να πιάσει τους γηπεδούχους στην τέταρτη θέση της Serie A. Πλέον, στρέφεται στη δύσκολη «διαβολοβδομάδα» με Άλμπα και Ερυθρό Αστέρα στο «Φόρουμ».

Η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι, με την Τρέντο να κάνει εξαιρετικό πρώτο δεκάλεπτο παίρνοντας διψήφια διαφορά. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν από εκεί και πέρα αντεπίθεση και γύρισαν στον αγώνα, ωστόσο δεν τον «καθάρισαν» παρά μόνο στο φινάλε.

Κορυφαίος του ματς ήταν ο Σαμπάζ Νέιπιερ, που έκανε το καλύτερό του ματς από την επιστροφή του στην Αρμάνι και έβαλε 17 πόντους, πολλοί από τους οποίους ήρθαν στα κρίσιμα λεπτά. 16 πόντους και 6 ριμπάουντ είχε ο Ντέβον Χολ, ενώ βοήθησε με 12 πόντους ο Τζορντάνο Μπορτολάνι. Για τους ηττημένους, ματσάρα έκανε με 20 πόντους ο διεθνής Λετονός Αντρέις Γκραζούλις.

Tα δεκάλεπτα: 25-14, 41-38, 55-57, 74-79

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x