Ευρώπη

Τούρκογλου: «Μέσα στις επόμενες θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα Λάρκιν-Γουίλμπεκιν»

Ο Χέντο Τούρκογλου, πρόεδρος της τουρκικής μπασκετικής ομοσπονδίας, μίλησε για το «φλέγον» ζήτημα όσον αφορά τα διαβατήρια των Σέιν Λάρκιν και Σκότι Γουίλμπεκιν.

Ένας... χαμός έγινε το περασμένο καλοκαίρι με τους Σκότι Γουίλμπεκιν και Σέιν Λάρκιν.

Οι δυο τους, προφασιζόμενοι τραυματισμούς, δεν αγωνίστηκαν ως νατουραλιζέ (ένας από τους δύο θα μπορούσε) προ-προολυμπιακό τουρνουά της Κωνσταντινούπολης, κατά τη διάρκεια του οποίου η Τουρκία έχασε την τελευταία της ευκαιρία να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Στη συνέχεια, δέχθηκαν έντονη κριτική, τιμωρήθηκαν για την απουσία τους με ποινή 5 αγώνων στις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ τους επιβλήθηκε και πρόστιμο 90.000 τουρκικών λιρών. Σαν να μην έφταναν αυτά, η ομοσπονδία πήρε την απόφαση να τους ακυρώσει και τα διαβατήρια, με αμφότερους να προχωρούν σε έφεση!

Ο Χέντο Τούρκογλου, πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας μπάσκετ, μίλησε για την εξέλιξη της υπόθεσης, τονίζοντας πως αναμένεται να λάβει οριστικό τέλος μέσα στις επόμενες μέρες. «Δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να μιλήσουμε για αυτό το θέμα αφού δεν έχει επιλυθεί νομικά. Πιστεύω όμως ότι η νομική διαδικασία θα οριστικοποιηθεί αυτές τις μέρες. Μετά από αυτό θα δώσουμε επίσημη δήλωση είτε εγώ είτε κάποιος άλλος από την ομοσπονδία», είπε συγκεκριμένα ο παλαίμαχος φόργουορντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x