Ευρώπη

Με Γουίλμπεκιν στα παράθυρα η Τουρκία

Με τον Σκότι Γουίλμπεκιν στη σύνθεσή της θα παραταχθεί η Τουρκία στα «παράθυρα» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Μπορεί η Τουρκία να έχασε με τραυματισμό τον νατουραλιζέ Σέιν Λάρκιν για τα «παράθυρα» του Νοεμβρίου, ωστόσο βρήκε τον ιδανικό αντικαταστάτη του. Ο Σκότι Γουίλμπεκιν, που διανύει εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του Αταμάν να διεκδικήσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Ο Αμερικανός με τούρκικο διαβατήριο έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Τούρκων στα προκριματικά αλλά και στα τελικά του Παγκοσμίου του 2019, και αναμένεται να είναι ο παίκτης που θα σηκώσει το περισσότερο βάρος στην επίθεση της ομάδας.

Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα του Εργκίν Αταμάν χρειάζεται επειγόντως νίκες, καθώς τα δύο ροζ φύλλα που έχει πάρει στον όμιλο (στον οποίο βρίσκεται και η Ελλάδα) δεν της αρκούν για να προκριθεί στα τελικά του επόμενου Μουντομπάσκετ. Η Τουρκία αντιμετωπίζει το Βέλγιο (11/11, 20:00) και τη Σερβία (14/11, 21:00)

Αναλυτικά η προεπιλογή του Αταμάν: Σκότι Γουίλμπεκιν, Μπουγκραχάν Τουντσέρ, Γκογκούς Οζντεμίρογλου, Εργκάν Οσμάνι, Φουρκάν Χαλταλί, Κενάν Σιπαχί, Μελίχ Μαχμούτογλου, Μέτετσαν Μπιρσέν, Μουχσίν Γιασάρ, Οκμπέν Ουλουμπάι, Ονουράλπ Μπιτίμ, Σαντίρ Εμίρ Καμπακά, Σαμέτ Γιγκίτογλου, Σερτάτς Σανλί, Σεμούς Χαζέρ, Γιγκιτσάν Σαϊμπίρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x