Ευρώπη

Τόμιτς: «Ο Τεόντοσιτς μπορεί να γίνει ο κορυφαίος προπονητής στην Ευρώπη»

Ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και αποθέωσε τον Μίλος Τεόντοσιτς αλλά και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Μία... πρόβλεψη όσον αφορά τον Μίλος Τεόντοσιτς έκανε ο Μίλαν Τόμιτς.

Ο πρώην βοηθός προπονητή στον Ολυμπιακό και νυν στην Αρμάνι μίλησε για τον Σέρβο γκαρντ και τον αποθέωσε, τονίζοντας πως το μπασκετικό του IQ είναι τέτοιο, που μπορεί να τον οδηγήσει στο να γίνει ο κορυφαίος προπονητής στην Ευρώπη όταν τελειώσει την αθλητική του καριέρα!

Παράλληλα, ο Τόμιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον πρώην συνεργάτη του, Γιάννη Σφαιρόπουλο, σχολιάζοντας πως είναι «κύριος» και ένας από τους λίγους προπονητές που ελέγχουν τα συναισθήματά τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Meridian Sport»:

Για τον Τεόντοσιτς: «Ο Μίλος Τεόντοσιτς, όπως καταλαβαίνει το μπάσκετ, μπορεί να είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη. Με τον τρόπο που αντιδρά, παίζει και κατανοεί το μπάσκετ, θα μπορούσε να είναι ένας μεγάλος προπονητής. Αλλά, πάντα λέω, το βασικό ερώτημα είναι αν οι μεγάλοι καλαθοσφαιριστές θέλουν να γίνουν προπονητές. Πολλοί παίκτες δεν έχουν καμία επιθυμία να κάνουν αυτή τη δουλειά, η οποία δεν είναι καθόλου εύκολη».

Για τον Σφαιρόπουλο: «Μιλήσαμε όταν υπέγραψε στον Ερυθρό Αστέρα. Μιλήσαμε για το Βελιγράδι και τη ζωή και του είπα τα καλύτερα πράγματα για τον σύλλογο. Εκτός από το ότι δουλέψαμε μαζί τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Γιάννης είναι καλός φίλος μου, αλλά θα είμαστε σε διαφορετικές πλευρές και όλοι θα παλέψουν για τη νίκη της ομάδας τους.

Μετά το παιχνίδι μπορούμε να πιούμε καφέ. Ένας κύριος, ένας κύριος με τρόπους. Κοίτα πώς συμπεριφέρεται στον πάγκο, δεν τον βλέπεις ποτέ να κάνει κάτι αντιαθλητικό. Ελέγχει τα συναισθήματά του και ξέρει πάντα πότε και πώς να μιλήσει στους παίκτες. Όσο για τις μπασκετικές γνώσεις, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μιλήσω για τα προσόντα του. Όλη η Ευρώπη ξέρει τι προπονητής είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x