Ευρώπη

Τόμας: «Δύσκολο περιβάλλον ο Παναθηναϊκός»

Κάθε άλλο παρά ευχάριστες είναι οι αναμνήσεις που έχει από τον Παναθηναϊκό ο Ματ Τόμας, ο οποίος την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Άλμπα Βερολίνου.

Αρκετά δύσκολη ήταν η περσινή σεζόν για τον Ματ Τόμας, μιλώντας για το σύντομο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως δεν ήρθε και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο «τριφύλλι» και γι' αυτό δυσκολεύτηκε αρκετά, ενώ και η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις.

Παράλληλα, ο πρώην ΝΒΑer εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με τη μέχρι τώρα παρουσία του στην Άλμπα Βερολίνου, στην οποία θα αγωνίζεται την επόμενη χρόνια.

«Είμαστε ακόμη στην προετοιμασία, έχουμε κάνει κάποια καλά πράγματα και επίσης έχουμε πράγματα ακόμη να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε. Νιώθω πολύ καλά, καθώς βρίσκω τον ρυθμό μου και τη φόρμα μου. Νιώθω πολύ καλά από την ημέρα που πήγα στην Άλμπα, καθώς είναι πολύ επαγγελματική ομάδα, που μου αρέσει πολύ. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος δουλειάς του προπονητή και του επιτελείου του. Εάν δουλέψουμε καλά ως ομάδα κάθε μέρα που περνάει, τότε πιστεύω ότι θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα», ανέφερε αρχικά στο «meridianbetsport.rs» ο Αμερικανός γκαρντ για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Άλμπα Βερολίνου.

Για το αν μπορεί να κάνει σύγκριση με την περσινή εμπειρία του από τον Παναθηναϊκό: «Δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η σεζόν, οπότε είναι δύσκολο να κάνουμε κάποια σύγκριση. Ο Παναθηναϊκός ήταν ένα δύσκολο περιβάλλον για να παίξεις. Είχαμε μία κακή σεζόν, όπου δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις. Από την πλευρά μου, πήγα αργά στη σεζόν και δεν ήμουν σε καλή κατάσταση. Οι δύο ομάδες δεν συγκρίνονται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x