Ευρώπη

Έχασε και από την Τόφας και παίζει με τη... φωτιά η Εφές!

Η Εφές γνώρισε την ήττα από την Τόφας (66-63) και παρέμεινε στην τρίτη θέση του τουρκικού πρωταθλήματος, δίνοντας την ευκαιρία στην Καρσίγιακα να την πιάσει και να τη βάλει σε μπελάδες.

Την όγδοη φετινή της ήττα γνώρισε στο τουρκικό πρωτάθλημα η Εφές, αυτή τη φορά από την πολύ ανεβασμένη Τόφας (66-63).

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στον Παναθηναϊκό, παρουσιάστηκε για ακόμη ένα παιχνίδι κατώτερη των περιστάσεων και παρά το γεγονός πως παρέμεινε στην τρίτη θέση, δίνει την ευκαιρία στην τέταρτη Καρσίγιακα να την φτάσει, κάτι που θα την βάλει σε νέους μπελάδες για τα playoffs.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παρκέ και προηγήθηκαν 20-19 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Στη δεύτερη κατάφεραν να παραμείνουν μπροστά στο σκορ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα με 35-33 υπέρ της Τόφας.

Η τρίτη περίοδος τελείωσε με τους γηπεδούχους να παραμένουν στο +2 (51-49), ενώ στη συνέχεια διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμά τους και πήραν μία σπουδαία νίκη με 66-63.

Δεν ήταν αρκετές οι εκπληκτικές εμφανίσεις των Κλάιμπερν (18π., 10 ριμπ.), Μίσιτς (17π.) και Εμπαγέ (10π., 10 ριμπ.) για την Εφές. Πολύ καλή παρουσία του Ένις για την Τόφας, με 16 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 35-33, 51-49, 66-63.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x