Ευρώπη

«Συμφώνησε με την Παρτίζαν ο Τέρενς Ρος»

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Σερβία η Παρτίζαν έχει συμφωνήσει με τον Τέρενες Ρος οποίος παραμένει χωρίς ομάδα στο ΝΒΑ.

Μια μεγάλη μεταγραφική βόμβα φαίνεται να ολοκληρώνει η Παρτίζαν. Όπως αναφέρει δημοσίευμα στη Σερβία η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς συμφώνησε με τον Τέρενς Ρος, ενισχύοντας αρκετά την περιφέρειά της .

Ο Τέρενς Ρος ο οποίος παρέμενε χωρίς πρόταση αλλά και ομάδα από το ΝΒΑ αποφάσισε να κάνει την κίνηση και να αποδεχθεί την πρόταση που είχε στα χέρια του από την Παρτίζαν εδώ και μέρες.

Στο δημοσίευμα δεν αναφέρονται λεπτομέρειες για το συμβόλαιο των δύο πλευρών. Τι αναφέρονται; Ότι η Παρτιζάν ενημερώθηκε από την πλευρά του παίκτη ότι αποδέχεται την πρότασή της και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Η σερβική ομάδα έστειλε τα σχετικά έγγραφα και πλέον απομένει η υπογραφή από την πλευρά του παίκτη.

Μάλιστα, η σύζυγός του Ρος που είναι Σέρβα φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να βρει σπίτι αλλά και σχολείο για τα παιδιά τους.

Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν ο Τέρενς Ρος είχε πει ότι εάν αγωνιζόταν ποτέ εκτός ΝΒΑ, τότε θα ήταν στη Σερβία λόγω της καταγωγής της συζύγου του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x