Ευρώπη

Ξέρανε την Τενερίφη με game winner τρίποντο ο Τζαμπάρι Πάρκερ!

Η Μπαρτσελόνα έφτασε πολύ κοντά σε «γκέλα» κόντρα στην Τενερίφη, ωστόσο τελικά πήρε τη νίκη με σκορ 83-80, χάρη σε τρίποντο του Τζαμπάρι Πάρκερ 0,3 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε!

Tρομερός Τζαμπάρι Πάρκερ χάρισε τη νίκη στην Μπαρτσελόνα!

Οι «μπλαουγκράνα» νίκησαν με σκορ 83-80 μέσα στην Τενερίφη, χάρη σε νικητήριο τρίποντο του Αμερικανού φόργουορντ 0,3 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης! Κάπως έτσι, ανέβηκαν στο 12-6 και έριξαν τους γηπεδούχους στο 9-9.



Η αναμέτρηση ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστική σε όλη τη διάρκειά της, με καμία ομάδα να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ από τον αντίπαλό της. Παρόλα αυτά, η Μπαρτσελόνα φάνηκε να θέτει υπό τον έλεγχό της τα πράγματα στο φινάλε, πριν η Τενερίφη τρέξει ένα επικό 7-0 και περάσει μπροστά με 80-79. Ο Κάλινιτς έβαλε μία βολή και ισοφάρισε, ενώ ο Πάρκερ πήρε τη σκυτάλη με μεγάλο τρίποντο, δίνοντας τη νίκη στο σύνολο του Ρότζερ Γκριμάου.

Από τους νικητές εξαιρετική εμφάνιση με 16 πόντους έκανε ο Νταρίο Μπριθουέλα, ενώ 14 πόντους είχε ο Γιαν Βέσελι και 12 ο Πάρκερ μαζί με το μεγάλο σουτ. Από πλευράς Τενερίφης, πάλεψε με 22 πόντους και 8 ριμπάουντ ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, ενώ 13 πόντους είχε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR Κάιλ Γκάι.

Τα δεκάλεπτα: 20-24, 39-39, 64-63, 80-83

Aναλυτικά στατιστικά του ματς εδώ.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, η Μπασκόνια ξέσπασε στο τέλος κόντρα στη Μανρέσα και κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 90-82, χάρη σε ένα σερί 11-0 με το οποίο έκλεισε το ματς! Οι Βάσκοι ανέβηκαν στο 10-8, έχοντας ως κορυφαίους τους Ματ Κοστέλο και Μάρκους Χάουαρντ που πέτυχαν από 20 πόντους, ενώ 10 πόντους και 6 ριμπάουντ μέτρησε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος.

Η Βαλένθια, από την πλευρά της, νίκησε με σκορ 88-80 την Μπρεογάν, χάρη σε ένα εντυπωσιακό επιμέρους σκορ 29-12 που έτρεξε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού ανέβηκε στο 11-7, με κορυφαίους τους Σέμι Οτζελέγε και Μπράντον Ντέιβις, που μέτρησαν από 21 πόντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x