Ευρώπη

Λύγισε τη Μούρθια, που παίζει με Προμηθέα, η Τενερίφη πριν το Περιστέρι bwin!

Η Τενερίφη, επικείμενη αντίπαλος του Περιστερίου bwin στο BCL, νίκησε με σκορ 75-73 τη Μούρθια, η οποία θα υποδεχθεί τον Προμηθέα στην ευρωπαϊκή διοργάνωση!

Ματς των... επικείμενων αντιπάλων ελληνικών ομάδων στην ACB!

Η Τενερίφη, που περιμένει το Περιστέρι bwin για το BCL (31/01), νίκησε με σκορ 75-73 τη Μούρθια, η οποία θα υποδεχθεί τον Προμηθέα Πάτρας για την ίδια διοργάνωση (30/01)!

Το ματς ήταν μεγάλο ντέρμπι για τρία δεκάλεπτα, με την ομάδα από τις Κανάριες Νήσους να μοιάζει να το καθαρίζει στην τέταρτη περίοδο, φτάνοντας ως το +15 (73-58). Παρόλα αυτά, η Μούρθια έκανε αντεπίθεση διαρκείας και μείωσε στο καλάθι, όμως δεν μπόρεσε στο φινάλε να κάνει το κάτι παραπάνω.

Κορυφαίος των νικητών, που ανέβηκαν στο 11-9, ρεκόρ στο οποίο έπιασαν τους αντιπάλους τους, ήταν ο τρομερός Μαρσελίνιο Χουέρτας, που έβαλε 21 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ. Πολύ θετικός με 13 πόντους και 10 ριμπάουντ ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, ενώ 11 είχε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR, Κάιλ Γκάι.

Από τους ηττημένους, 15 πόντους είχαν οι Ντίλαν Ένις και Τρόι Κοπέιν, ενώ 9 πόντους έβαλε ο πρώην παίκτης των Παναθηναϊκού AKTOR και AEK Betsson, Χάουαρντ Σαντ-Ροος.

Τα δεκάλεπτα: 17-18, 36-29, 52-53, 75-73

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x