Ευρώπη

Επιβίωσε στο Στρασβούργο και έκλεισε θέση στα ημιτελικά η Μονακό!

Η Μονακό πέρασε από την έδρα της Στρασμπούρ (85-83) παρά την απουσία του Τζέιμς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του γαλλικού πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπουργκ!

Στην επόμενη φάση η Μονακό!

Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς νίκησε στην έδρα της Στρασμπούρ με σκορ 85-83, έκανε το 2-0 στη μεταξύ τους σειρά και προκρίθηκε στα ημιτελικά του γαλλικού πρωταθλήματος, όπου θα βρει μπροστά της την Μπουργκ!

Για δεύτερη φορά, οι Μονεγάσκοι δυσκολεύτηκαν έντονα απέναντι στην ομάδα του Στρασβούργου, καθώς παρόλο που ξεκίνησαν δυναμικά στην πρώτη περίοδο (23-33) έχασαν τη διψήφια διαφορά και βρίσκονταν πίσω στο σκορ λίγα λεπτά πριν το τέλος (81-80), έχοντας καθαρό μυαλό στο καταληκτικό κομμάτι του αγώνα.

Κορυφαίοι των νικητών ήταν ο Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ με 21 πόντους, ενώ 17 είχε ο Τζόρνταν Λόιντ και 10 ο Έλι Οκόμπο. Δεν αγωνίστηκαν για λόγους προφύλαξης οι Μάικ Τζέιμς και Ντονάτας Μοτιεγιούνας.

Από την άλλη πλευρά, ο Λακόμπ είχε 20 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ο Μάσα 11 πόντους, 13 ριμπάουντ και 4 ασίστ και ο Κούρουκς 17 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 23-33, 41-46, 67-66, 83-85

Αναλυτικά τα ζευγάρια των ημιτελικών της LNB:

Μετροπολιτάν-Βιλερμπάν
Μονακό-Μπουργκ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x