Ευρώπη

Στην Χάποελ Ιερουσαλήμ ο Όστιν Γουάιλι

Τριετές συμβόλαιο με την Χάποελ Ιερουσαλήμ υπέγραψε ο Όστιν Γουάιλι.

Στην Χάποελ Ιερουσαλήμ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Όστιν Γουάιλι, που είχε γραφτεί πως απασχόλησε τον Παναθηναϊκό (χωρίς όμως να ισχύει κάτι τέτοιο). Ο πρώην σέντερ της Τόφας υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Ο 25χρονος Αμερικανός (2,08μ.) είχε στο Basketball Champions League 11,7 πόντους (68,2% στα δίποντα, 67,1% στις βολές), 8,4 ριμπάουντ και 2 τάπες με 17,8 στην αξιολόγηση σε 23,6 λεπτά κατά μέσο όρο. Παράλληλα, ήταν MVP του τουρκικού πρωταθλήματος, μέλος της καλύτερης πεντάδας του Basketball Champions League, ενώ ήταν πρώτος ριμπάουντερ στην Τουρκία και το BCL.

Ο Γουάιλι, που δεν έγινε ντραφτ μετά την αποφοίτησή του από το Auburn και έχει παίξει σε Λούντβιγκσμπουργκ, Τρίερ και Νεπτούνας, υπήρξε μέλος των «μικρών» ομάδων των ΗΠΑ. Μάλιστα, το 2016 πήρε το χρυσό στο Παγκόσμιο U17 της Ισπανίας με συμπαίκτες όπως οι Κόλιν Σέξτον, Τζάρεν Τζάκσον, Ιμάνιουελ Κουίκλι, Γκάρι Τρεντ και Γουέντελ Κάρτερ που κάνουν καριέρα στο ΝΒΑ, αλλά και τον Μάρκους Χάουαρντ της Μπασκόνια. Έναν χρόνο μετά πήρε το χάλκινο στο Παγκόσμιο U19 της Αιγύπτου (έχασε στον ημιτελικό από τον Καναδά του Αρ Τζέι Μπάρετ) έχοντας στο πλευρό του παίκτες όπως οι Κέβιν Χέρτερ, Τζος Οκότζι, Καμ Ρέντις και Πέιτον Πρίτσαρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x