Ευρώπη

Στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης για αντί-Γιαμπουσέλι ο Οσετκόφσκι!

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 28χρονου φόργουορντ της Μάλαγα, Ντίλαν Οσετκόφσκι, για την ενίσχυση της front line.

Αποφασισμένη να βγει στην αγορά και να ψαχτεί για την ενίσχυση στην γραμμή των ψηλών εμφανίζεται η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά και την ήττα από την Ουνικάχα Μάλαγα στον τελικό του ισπανικού Super Cup.

Η πρόσφατη ατάκα του Τσους Ματέο, «δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια», αναφορικά με τη μεταγραφική ενίσχυση των Μαδριλένων, έχει «πυροδοτήσει» πολλά σενάρια γύρω από τους πιθανούς υποψηφίους για το κενό που άφησε στο ρόστερ η αποχώρηση του Γκέρσον Γιαμπουσέλι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», πέρα από τις... ματιές στην αγορά των ελεύθερων του ΝΒΑ, εξετάζει σοβαρά και την περίπτωση του Ντίλαν Οσετκόφσκι της Μάλαγα!

Ο 28χρονος Αμερικανός, που διαθέτει και γερμανικό διαβατήριο, μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο «4» και το «5», ενώ, στα θετικά είναι πως γνωρίζει άριστα την ACB, στην οποία και αγωνίζεται από το 2022.

Εφόσον θελήσει να κάνει κίνηση και να τον αποκτήσει, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι υποχρεωμένη να βάλει το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει το ποσό των 800 χιλιάδων ευρώ στη Μάλαγα ως buy out.


Την περσινή σεζόν, ο ύψους 2,06μ. φόργουορντ κατέγραψε 10,4 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 1 ασίστ κατά μέσο όρο στο BCL, φτάνοντας με τον ισπανικό σύλλογο μέχρι την κατάκτηση του τίτλου.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x