Ευρώπη

Πήρε αγχωτική νίκη κόντρα στην Σκαφάτι και παρέμεινε μόνη πρώτη η Βίρτους

Δυσκολεύτηκε και αγχώθηκε στην έδρα της Σκαφάτι, αλλά τελικά η Βίρτους Μπολόνια πήρε τη νίκη με 83-81, παραμένοντας στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος.

Μπορεί να αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στην έδρα της μαχητικής Σκαφάτι, ωστόσο η Βίρτους Μπολόνια κατάφερε να πάρει τη νίκη με 83-81 για την 27η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, παραμένοντας μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, με μία νίκη περισσότερη από την Ολίμπια Μιλάνο.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος σταμάτησε στους 16 πόντους, ενώ από 15 πρόσθεσαν οι Χάκετ και Σενγκέλια. Από την άλλη, για τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Ροσάτο και Τόμπσον, οι οποίοι σκόραραν από 15 πόντους.

Στην 5η θέση της βαθμολογίας αναρριχήθηκε η Βενέτσια του Μάικ Μπράμου, η οποία επικράτησε έφυγε με σημαντική νίκη (79-74) από την έδρα της Μπρέσια, ενώ η Σάσαρι επικράτησε άνετα με 103-80 της Τριέστε.

Η τρίτη της βαθμολογίας, Τορτόνα, δυσκολεύτηκε αλλά τελικά ξεπέρασε το εμπόδιο της Ρετζιάνα, πανηγυρίζοντας την εντός έδρας νίκη με 74-68, η Τρεβίζο επικράτησε 96-82 της Πέζαρο του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου (11 πόντους με 1/2 δίποντα, 3/5 τρίποντα και 6 ριμπάουντ), ενώ σημαντική νίκη πήρε και η ουραγός της βαθμολογίας μετά την αφαίρεση βαθμών που της επιβλήθηκε, Βαρέζε, με 93-86 επί της Μπρίντιζι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x