Ευρώπη

Πέρασε δια πυρός και σιδήρου από την έδρα της Σκαφάτι η Αρμάνι Μιλάνο

Με τον Άρμονι Μπρουκς να σταματά στους 22 πόντους, η Αρμάνι Μιλάνο πέρασε πολύ δύσκολα από την έδρα της Σκαφάτι με σκορ 81-75 για την 4η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Επιστροφή στις νίκες για την Αρμάνι Μιλάνο μετά τη δύσκολη και... επίπονη για την ψυχολογία της «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας!

Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα ζορίστηκε αρκετά, ωστόσο, κατάφερε στο φινάλε να κάμψει την αντίσταση της Σκαφάτι, φεύγοντας από το στο «Pala Mangano» με το διπλό (78-83), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Το ματς ήταν ντέρμπι στο μεγαλύτερο διάστημά του, με τους γηπεδούχους να παρουσιάζουν ανταγωνιστικό πρόσωπο και να κλείνουν το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ. Στις αρχές της τέταρτης και τελευταίας περιόδου, οι Μιλανέζοι κατάφεραν να φτάσουν μέχρι και το +14 (59-73), αντέχοντας ως το φινάλε την αντεπίθεση της Σκαφάτι για το 3ο ροζ φύλλο της σεζόν.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Άρμονι Μπρουκς με 22 πόντους και 5 ριμπάουντ, με τους Ντιμιτρίεβιτς και Σιλντς να ακολουθούν σε απόδοση με 13 και 11 πόντους αντίστοιχα.


Τα δεκάλεπτα: 14-21, 37-36, 55-62, 78-83.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x