Ευρώπη

Σφαιρόπουλος για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Τόμπι: «Είναι σημαντικός για εμάς και μεγάλο μέρος του παιχνιδιού μας»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την απόκτηση του Φρέντι Γκιλέσπι, το αν αυτή έχει σχέση με πιθανή αποχώρηση του Μάικ Τόμπι, αλλά και την πιθανότητα άλλης ενίσχυσης για τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ερυθρός Αστέρας ενισχύθηκε στη φροντ λάιν, αφού απέκτησε τον Φρέντι Γκιλέσπι από την Μπάγερν Μονάχου.

Η κίνηση αυτή ερμηνεύθηκε από πολλούς ως προάγγελος αποχώρησης του Μάικ Τόμπι, που δεν έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, πάντως, χαρακτήρισε σημαντικό τον Σλοβένο ψηλό στα πλάνα του, ενώ δεν απέκλεισε την πιθανότητα κι άλλης κίνησης για τη σέρβικη ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη μεταγραφή του Γκιλέσπι: «Ψάξαμε για επιλογές στην αγορά. Κάποιοι παίκτες δεν ήθελαν να έρθουν, κάποιοι ήθελαν και ένας από τους καλύτερους που είχαν αυτή την επιθυμία ήταν ο Φρέντι, οπότε τον υπογράψαμε. Περιμένουμε να μας φέρει ενέργεια και καλή άμυνα. Φυσικά, είναι ένας παίκτης που ξέρει καλά την EuroLeague. Δεν πιστεύω ότι η άφιξή του θα επηρεάσει τους παίκτες που είναι εδώ γιατί ο καθένας έχει τον ρόλο του»

Για το αν έχει σχέση η κίνηση αυτή με αποχώρηση του Μάικ Τόμπι: «Ο Μάικ είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού μας στην επίθεση και στην άμυνα. Χρειαζόμαστε να κάνει ένα καλό παιχνίδι για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Για το αν θα ακολουθήσουν άλλες κινήσεις: «Είμαστε ανοιχτοί για να δούμε αν υπάρχει η ευκαιρία να υπογράψουμε έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θα το ξαναπώ: Δεν θέλω να φέρω έναν παίκτη μόνο και μόνο για να τον φέρω. Η αγορά έχει κόσμο, όλοι ψάχνουν παίκτες και οι καλοί είναι κυρίως με συμβόλαιο. Άρα δεν είναι εύκολο να φέρεις ενισχύσεις» επισήμανε. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, με τη βοήθεια της διοίκησης και του προέδρου, για να φέρουμε αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Αν τον βρούμε, θα μπορούσαμε να τον υπογράψουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x