Ευρώπη

Σφαιρόπουλος για το story του Νέιπιερ: «Δεν το έχω δει, έχω μόνο Twitter»

Ο Σαμπάζ Νέιπιερ έκανε ένα αμφιλεγόμενο story μετά από κάποιες δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου, με τον Έλληνα τεχνικό να ισχυρίζεται πως δεν το είδε καθώς δεν ασχολείται με τα social media.

Μεγάλη συζήτηση έχει προκληθεί στη Σερβία από τις δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τον Σαμπάζ Νέιπιερ, οι οποίες ήρθαν μετά την ήττα του Ερυθρού Αστέρα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Έλληνας τεχνικός εξήγησε τον λόγο που δεν χρησιμοποίησε τον Νέιπιερ, τονίζοντας ότι ο ίδιος του ζήτησε να μην αγωνιστεί, επειδή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με άλλη ομάδα και δεν θέλει να ρισκάρει κάποιον τραυματισμό. Ο Αμερικανός γκαρντ, ωστόσο, αντέδρασε με αμφιλεγόμενο τρόπο, αφού ανέβασε story γράφοντας «Πες την αλήθεια μπροστά στις κάμερες».

Ο Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε από τα σέρβικα Μέσα σχετικά με την απάντηση του Νέιπιερ, ωστόσο ισχυρίστηκε πως δεν είχε δει καν τι είχε γράψει ο πρώην γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο. «Δεν το έχω δει. Δεν ακολουθώ κοινωνικά δίκτυα. Έχω μόνο Twitter που μου αρέσει να αφήνω σχόλια. Σε κάθε περίπτωση, δεν έχω να προσθέσω τίποτα σε ό,τι είπα στην συνέντευξη Τύπου», είπε συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x