Ευρώπη

Αποκάλυψε τη νέα ομάδα του Νέιπιερ ο Σφαιρόπουλος: «Δεν είναι μαζί μας γιατί πάει στην Αρμάνι»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποκάλυψε τελικά τον νέο σταθμό της καριέρας του Σαμπάζ Νέιπιερ, τονίζοντας πως ο Αμερικανός γκαρντ θα επιστρέψει στην Αρμάνι Μιλάνο.

Τελικά προχώρησε στην πολυαναμενόμενη αποκάλυψη ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Την Τρίτη (19/12), ο Έλληνας τεχνικός εξήγησε τον λόγο που δεν χρησιμοποίησε τον Σαμπάζ Νέιπιερ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας ότι ο ίδιος του ζήτησε να μην αγωνιστεί, επειδή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με άλλη ομάδα και δεν θέλει να ρισκάρει κάποιον τραυματισμό. Ο Αμερικανός γκαρντ, ωστόσο, αντέδρασε με αμφιλεγόμενο τρόπο, αφού ανέβασε story γράφοντας «Πες την αλήθεια μπροστά στις κάμερες».

Πλέον, ο Σφαιρόπουλος έδωσε νέες εκτάσεις στο ζήτημα, αφού αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην οποία θα πάει ο Νέιπιερ. Μιλώντας στο «sportklub», ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ήταν... λακωνικός αλλά ξεκάθαρος: «Έχω πει όλα όσα ήθελα για τον Σαμπάζ. Δεν είναι πια μαζί μας γιατί μετακομίζει στην Αρμάνι».

Θυμίζουμε πως ο Νέιπιερ φόρεσε τη φανέλα της ιταλικής ομάδας και πέρυσι, όντας εξαιρετικός με 15 πόντους και 4 ασίστ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα. Στον Ερυθρό Αστέρα δεν είχε ανάλογη συνέχεια, αριθμώντας 9,8 πόντους και 2,3 ασίστ με μόλις 31% στα τρίποντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x